Αρχική» Πως να σκέπτεστε σαν εκατομμυριούχος

Πως να σκέπτεστε σαν εκατομμυριούχος

Δέκα από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου αποκαλύπτουν το μυστικό της επιτυχίας τους

Πως να σκέπτεστε σαν εκατομμυριούχος
Συγγραφέας : Poissant Charles - Albert, Godefroy Christian
Μεταφραστής : Κακαβάς Αλέξανδρος
Εκδότης : Βασιλείου Γεώργιος
Έτος έκδοσης : 1996
ISBN : 960-304-001-0
Σελίδες : 329
Σχήμα : 21χ14
 
Κατηγορίες : Επιτυχία και προσωπικότητα
 

18.00 €
13.50 €
Σε αυτό το βιβλίο ο Charles - Albert Poissant μελετά δέκα από τους πλουσιότερους αυτοδημιούργητους ανθρώπους του κόσμου: το Γουώλτ Ντίσνεϋ, το Χένρυ Φορντ, τον Πωλ Γκεττύ, τον Κόνραντ Χίλτον, το Σοϊχίρο Χόντα, το Ρέυ Κροκ, τον Αριστοτέλη Ωνάση, τον Τζων Ροκφέλλερ, το Στήβεν Σπήλμπεργκ και τον Τόμας Γουάτσον.
Ο Poissant πίστευε πως η επιτυχία δεν ήταν θέμα τύχης, αλλά αντίθετα το αποτέλεσμα της εφαρμογής κάποιων πολύ συγκεκριμένων αρχών που οι άνθρωποι αυτοί χρησιμοποίησαν. Γι' αυτό αποφάσισε να διαπιστώσει κατά πόσο οι μέθοδοί τους αποδεικνύονταν αληθινές.
Η θεωρία του επιβεβαιώθηκε. Καθένας από τους πολυεκατομμυριούχους, των οποίων τη ζωή ερεύνησε, είχε πράγματι εφαρμόσει κάποιες αρχές. Αλλά πιο σημαντικό ήταν το ότι είχαν εφαρμόσει τις ίδιες αρχές. Ο Poissant κατέληξε στο συμπέρασμα πως η νοοτροπία τους και η αντίληψή τους θα τους εγγυόνταν την επιτυχία σε οποιοδήποτε τομέα.
Αυτό το θαυμάσιο βιβλίο περιγράφει τις ανακαλύψεις του Poissant και δείχνει πως και εσείς μπορείτε να υιοθετήσετε τις αρχές που οδηγούν στα πλούτη και να χρησιμοποιήσετε τις ίδιες δοκιμασμένες μεθόδους που απέφεραν σε αυτούς τους ανθρώπους πλούτο που ξεπέρασε και τα πιο τολμηρά όνειρά τους.

Περισσότερα Βιβλία στις Κατηγορίες

Το εγχειρίδιο της επιτυχίας

Καράμπελας, Θοδωρής
Μακρή(2009)
960-6641-44-9
90
10.65 €
7.46 €

Καλάθι Αγορών

Το καλάθι σας είναι άδειο