Αρχική» Σκεφτείτε ελεύθερα

Σκεφτείτε ελεύθερα

Σκεφτείτε ελεύθερα
Συγγραφέας : Najemy Robert Elias
Μεταφραστής : Πάσχου Ματίνα
Εκδότης : Ολιστική Αρμονία
Έτος έκδοσης : 2017
ISBN : 960-89652-8-4
Σελίδες : 310
Σχήμα : 21χ14
 
Κατηγορίες : Συμβουλευτική
 

10.60 €
9.43 €
"ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ" μας ενθαρρύνει να εξετάσουμε το σύστημα πεποιθήσεών μας και να διαχωρίσουμε τις σκέψεις μας από εκείνες που έχουν προγραμματιστεί και συνεχίζουν να είναι προγραμματισμένες μέσα μας.

Τείνουμε να επηρεαζόμαστε και να "αποκοιμόμαστε" με τις πεποιθήσεις της κοινωνίας, με τις οποίες μεγαλώνουμε.

Έχουμε δεχτεί συνειδητά, κι ακόμη περισσότερο υποσυνείδητα, τόσες πολλές έννοιες, οι οποίες, αν το σκεφτούμε, απλώς δεν είναι αλήθεια.

Ζούμε τη ζωή μας βασισμένοι σε λανθασμένες αντιλήψεις που έχουν προγραμματιστεί μέσα μας από τους γονείς μας, τους δασκάλους, τους συγγενείς, τους φίλους, την τηλεόραση, τον κινηματογράφο, το διαδίκτυο και την κοινωνία σαν σύνολο.

Σ' αυτό το βιβλίο σας παρουσιάζονται διάφορες έννοιες, τις οποίες είστε ελεύθεροι να αποδεχτείτε ή να απορρίψετε ή να "αφήσετε στο ράφι" και να τις σκεφτείτε.

Παρακαλώ, να μην αποδεχτείτε τις δικές μου αντιλήψεις όπως είναι. Σκεφτείτε για τον εαυτό σας.
Ερευνήστε και νιώστε μέσα σας τι φαίνεται αλήθεια, όχι απλά επειδή το ακούτε ή το διαβάζετε από τους άλλους - συμπεριλαμβάνοντας κι εμένα.

Μόνο μ' αυτό τον τρόπο θα εξελιχθεί η ανθρωπότητα.

Όταν επιτρέπουμε στις πεποιθήσεις μας να εξελίσσονται, τότε αλλάζει το συλλογικό υποσυνείδητο της ανθρωπότητας και αυτή η αλλαγή γίνεται ευκολότερη για τον καθένα.

Η εξέλιξη των πεποιθήσεων είναι το μόνο κλειδί στην ευτυχία, στην υγεία, στην αγάπη, στην ευημερία, στην αρμονία και στην ειρήνη μεταξύ μας.

Περισσότερα Βιβλία απο Συγγραφείς

Περισσότερα Βιβλία στις Κατηγορίες

Πέντε επιθυμίες

Hendricks, Gay
Κρύων(2009)
960-6631-26-5
139
15.13 €
11.35 €

Καλάθι Αγορών

Το καλάθι σας είναι άδειο