Αρχική» Τα μυστικά του μακιγιάζ

Τα μυστικά του μακιγιάζ

Τα μυστικά του μακιγιάζ
Συγγραφέας : Κωτσιοπούλου Γεωργία
Εκδότης : Anubis
Έτος έκδοσης : 2006
ISBN : 960-306-576-5
Σελίδες : 80
Σχήμα : 21χ17
 
Κατηγορίες : Μακιγιάζ
 

12.00 €
8.28 €
Μη Διαθέσιμο Προιον
Ενας έγχρωμος εικονογραφημένος οδηγός για λαμπερές εμφανίσεις και μαζί ένα μοναδικό DVD διάρκειας 91’ με συμβουλές και τεχνικές για τέλειο μακιγιάζ!
Στο βιβλίο θα βρείτε μικρά μυστικά και πολύτιμες συμβουλές, που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας εύκολα και χωρίς να ξοδέψετε χρόνο και χρήμα.
Από τα περιεχόμενα του βιβλίου: Βασικές αρχές του μακιγιάζ, Προετοιμασία, Μακιγιάζ βήμα βήμα (εξόδου, ημέρας, νύφης, 10 λεπτών), Μακιγιάζ για ηλικίες 40+, Διορθωτικό μακιγιάζ, Τα βήματα του σωστού ντεμακιγιάζ, Tips για επιτυχημένο μακιγιάζ, Το φενγκ σούι του μακιγιάζ .
Στο DVD, οι makeup artists των αστέρων Karen Kawahara, Joanna Schlip και Lutz Wesemann αποκαλύπτουν τα μυστικά τους. Παρακολουθήστε τους καθώς μεταμορφώνουν γυναίκες με διαφορετικό σχήμα προσώπου, απόχρωση δέρματος και ηλικία, επιτυγχάνοντας ολοκληρωμένες εμφανίσεις.
Από τα περιεχόμενα του DVD: Μακιγιάζ ημέρας για κάθε τύπο δέρματος, Μακιγιάζ εξόδου για κάθε τύπο δέρματος, Μακιγιάζ για ειδικές εμφανίσεις, Μακιγιάζ για ηλικίες 40+, Διορθωτικό μακιγιάζ, Τα κατάλληλα εργαλεία και η φροντίδα τους.

Περισσότερα Βιβλία στις Κατηγορίες

Make-up

26.49 €
18.28 €

Καλάθι Αγορών

Το καλάθι σας είναι άδειο