Αρχική» Το εγχειρίδιο της σχολικής επιτροπής

Το εγχειρίδιο της σχολικής επιτροπής

Ο κορυφαίος οδηγός για τη λειτουργία των νέων σχολικών επιτροπών στους καλλικρατικούς δήμους

Το εγχειρίδιο της σχολικής επιτροπής
Συγγραφέας : Καρβούνης Ευάγγελος
Εκδότης : Έπαφος
Έτος έκδοσης : 2011
ISBN : 960-9735-00-2
Σελίδες : 125
Σχήμα : 29χ21
 
Κατηγορίες : Εκπαίδευση - Ελλάς, Εκπαίδευση - Οδηγοί
 

34.00 €
30.26 €
Το νομοθετικό πλαίσιο που ρυθμίζει τα θέματα των σχολικών επιτροπών -σε αντίθεση με όλα τα άλλα- δεν αλλάζει πολύ συχνά. Για το λόγο αυτό προσφέρεται να κυκλοφορήσει και σε έντυπη μορφή. Τα θέματα της σχολικής επιτροπής - επειδή αφορούν κυρίως στα οικονομικά- θέλουν ιδιαίτερη προσοχή στην αντιμετώπισή τους.
Επειδή διαπιστώσαμε ότι διάφορες πηγές αντιμετωπίζουν με διαφορετικό τρόπο, ίδια θέματα και κυρίως αναφέρονται σε νομοθετήματα που έχουν καταργηθεί, θεωρήσαμε επιτακτική την ανάγκη να ασχοληθούμε, με τη σοβαρότητα που μας διακρίνει, με το μεγάλο αυτό θέμα των Σχολικών Επιτροπών. Το βιβλίο χωρίστηκε σε δύο μέρη.
Το πρώτο μέρος περιλαμβάνει τη νομοθεσία, τη σχετική με τη λειτουργία των Σχολικών Επιτροπών, με τη μεγαλύτερη δυνατή κωδικοποίηση. Ταυτόχρονα σε κάθε θέμα μνημονεύεται το σχετικό νομοθέτημα, τα δε σπουδαιότερα τα παραθέτουμε αυτούσια.
Το δεύτερο μέρος περιέχει κωδικοποιημένες όλες τις ενέργειες της Σχολικής Επιτροπής χωρισμένες σε ενότητες (λειτουργία σχολικής επιτροπής, καθαρίστρια, κυλικείο). Στο τέλος κάθε ενότητας υπάρχουν όλα τα σχετικά υποδείγματα. Τα υποδείγματα μπορούν να φωτοτυπηθούν, να συμπληρωθούν και να χρησιμοποιηθούν. Για το λόγο αυτό δεν έχουν τίτλο. Μπορείτε όμως εύκολα να τα βρείτε, αφού στις ενέργειες αναγράφεται η σελίδα του σχετικού υποδείγματος.

Περισσότερα Βιβλία απο Συγγραφείς

Περισσότερα Βιβλία στις Κατηγορίες

Το πρώτο γυμνάσιο της Καλαμάτας

Βερράρου, Σταυρούλα
(2000)
960-86741-0-7
299
17.94 €
15.97 €

Καλάθι Αγορών

Το καλάθι σας είναι άδειο