Αρχική» Το μικρό βιβλίο του υπολογιστή για τα ελληνικά Windows XP

Το μικρό βιβλίο του υπολογιστή για τα ελληνικά Windows XP

Το μικρό βιβλίο του υπολογιστή για τα ελληνικά Windows XP
Συγγραφέας : Συλλογικό έργο
Εκδότης : Κλειδάριθμος
Έτος έκδοσης : 2002
ISBN : 960-209-542-3
Σελίδες : 157
Σχήμα : 24χ17
 
Κατηγορίες : Ηλεκτρονικοί υπολογιστές
 

11.00 €
8.25 €
Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να αισθάνεστε ντροπή! Πολλοί άλλοι πριν από σας βρέθηκαν στην ίδια δυσάρεστη θέση (και είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν και ακόμη περισσότεροι στο μέλλον). Μόλις ανοίξατε τα κουτιά που περιείχαν τα καινούργια σας αποκτήματα: ένα γυαλιστερό υπολογιστή (μμμ, τέλος πάντων, όχι και ακριβώς γυαλιστερό αλλά κάπως σαγρέ μπεζ), μία οθόνη, ένα πληκτρολόγιο, έναν εκτυπωτή, κι ένας θεός ξέρει τι άλλα καλούδια... Κάθεστε λοιπόν και τα κοιτάζετε αμήχανοι και λίγο φοβισμένοι. "Τι κάνω τώρα μ' όλα τούτα; Πού πάει τι;" αναρωτιέστε. "Πώς θα το κουμαντάρω αυτό το πράγμα;" Ηρεμείστε. Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Για σας ακριβώς γράψαμε το βιβλίο αυτό. Καθήστε αναπαυτικά και ανοίξτε το. Από την αρχή μέχρι το τέλος, είναι γεμάτο με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που θα χρειαστείτε σεις, ένας αρχάριος, για να τα βγάλετε πέρα με τον τρομερό δράκο της πληροφορικής. Το βιβλίο αυτό αποτελείται από τρία τελείως ανατομικά μέρη:
Καλό ξεκίνημα. Από εδώ θα ξεκινήσετε τη φοβερή και τρομερή διαδικασία συναρμολόγησης του συστήματος και σύνδεσης των διαφόρων συσκευών μεταξύ τους. Εδώ θα κάνετε και την πρώτη σας γνωριμία με τα καλικαντζαράκια που ζουν στο εσωτερικό του υπολογιστή σας και εμφανίζονται στην οθόνη του με το όνομα Windows Me.
Εργασία στα Windows XP. Στο μέρος αυτό, θα προχωρήσετε τη γνωριμία σας με τα Windows XP και θα μάθετε πως να κάνετε απαραίτητα και βασικά πράγματα με αυτά. Σε βοήθειά σας θα σπεύσουν πολλές εικόνες οθονών του προγράμματος, για να μη χαθείτε στα βαθιά.
Ο υπολογιστής (πρόσθετες πληροφορίες). Αν είστε κάπως πιο φιλομαθείς, στο μέρος αυτό θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για καθένα από τα εξαρτήματα που κατοικούν στο εσωτερικό του υπολογιστή σας ή στην άμεση γειτονιά του. Με απλή γλώσσα, σκληροί δίσκοι και δισκέτες, οθόνες, μνήμη, εκτυπωτές και όλα αυτά στα οποία επενδύσατε τα ωραία σας χρήματα (αλλά και πολλά άλλα που περιμένουν να επενδύσετε σε αυτά) σας αποκαλύπτουν τα μυστικά τους.
Όλα αυτά είναι γαρνιρισμένα με μία πλούσια δόση εικόνων, φωτογραφιών και παραπομπών σε σχετική βιβλιογραφία (για τους πιο φιλομαθείς), για να μην αισθανθείτε ποτέ ξανά έξω από τα νερά σας.

Περισσότερα Βιβλία απο Συγγραφείς

Τα εσόμενα

Συλλογικό έργο
Καρδαμίτσα(1996)
960-354-044-7
201
15.98 €
12.62 €

Κάτι για το σπίτι σας

Συλλογικό έργο
Σωτήρ(2013)
 
8.00 €
7.20 €

Περισσότερα Βιβλία στις Κατηγορίες

4+1 Office 2000

Δρεπανιώτης, Παναγιώτης
Κλειδάριθμος(2002)
960-209-565-2
437
17.00 €
12.75 €

Χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή

Ξαρχάκος, Κωνσταντίνος Ι.
Άβακας(2000)
960-90472-4-6
315
16.15 €
12.92 €

Καλάθι Αγορών

Το καλάθι σας είναι άδειο

    PopUp