Αρχική» Το iPhone

Το iPhone

Πλήρης οδηγός

Το iPhone
Συγγραφέας : Kelby Scott, White Terry
Εκδότης : Γκιούρδας Β.
Έτος έκδοσης : 2008
ISBN : 960-387-616-Χ
Σελίδες : 240
 
Κατηγορίες : Κινητή τηλεφωνία
 

17.90 €
15.04 €
Από την πρώτη στιγμή, το iPhone της Apple, όπως και το ipod, προκάλεσε το έντονο ενδιαφέρον και τον ενθουσιασμό των ανθρώπων που ασχολούνται με το χώρο της τεχνολογίας. Εδώ πρόκειται για μια επαναστατική συσκευή τηλεφώνου, πιο "έξυπνη" από κάθε άλλη, δυνάμενη να εκπληρώσει και τις πιο εξεζητημένες επιθυμίες των πιστών οπαδών της.

Παράλληλα με την αναμενόμενη άφιξή της στις προθήκες των ελληνικών καταστημάτων, οι εκδόσεις "B. Γκιούρδας" εφοδιάζουν την ελληνική αγορά με το απόλυτο εγχειρίδιο για τις ρυθμίσεις της. Γραμμένο από τους S. Kelby & T. White, εξαιρετικά επιτυχημένους συγγραφείς και με τη γνωστή έμφαση στην ποιότητα και την επιμέλεια των μεταφράσεων του εν λόγω εκδοτικού οίκου, έπεται να αποτελέσει τον πλήρη και απαραίτητο οδηγό αξιοποίησης των δυνατοτήτων της πρωτοποριακής αυτής συσκευής.

Η πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του τηλεφώνου και ο πλήρης έλεγχος των εφαρμογών του καθίσταται πλέον ασύλληπτα εύκολος. Η ουσιαστική και αποτελεσματική αξιοποίηση του επαναστατικού hardware & software είναι πλέον γεγονός.

Καλύπτει όλο το φάσμα των ενημερωτικών και πληροφοριακών αναγκών των ενδιαφερομένων και όχι μόνο! Απευθύνεται παράλληλα, στην πλειονότητα των χρηστών οι οποίοι θέλουν να μετατρέψουν την πανίσχυρη συσκευή τους στο πλέον εύχρηστο μέσο, επιτρέποντάς του να διεισδύσει στην καθημερινή τους ζωή ώστε να απολαύσουν όλα τα πλεονεκτήματα της σύγχρονης τεχνολογίας.

Περισσότερα Βιβλία απο Συγγραφείς

Photoshop

38.00 €
31.92 €

Περισσότερα Βιβλία στις Κατηγορίες

Κινητή τηλεφωνία

Συλλογικό έργο
ICAP(1999)
960-86315-3-Χ
116
536.91 €
477.85 €

Καλάθι Αγορών

Το καλάθι σας είναι άδειο