Αρχική» Φύλλα ελιάς μέθοδοι φυσικής ίασης υγεία φροντίδα διατροφή

Φύλλα ελιάς, μέθοδοι φυσικής ίασης, υγεία, φροντίδα, διατροφή

Φύλλα ελιάς, μέθοδοι φυσικής ίασης, υγεία, φροντίδα, διατροφή
Συγγραφέας : Καραμπάτσου Ιφιάνασσα
Εκδότης : Τάδε Έφη
Έτος έκδοσης : 2007
ISBN : 960-89201-3-2
Σελίδες : 464
Σχήμα : 24χ17
 
Κατηγορίες : Διατροφή, Υγεία
 

31.95 €
28.44 €
Μη Διαθέσιμο Προιον
Η εποχή μας χαρακτηρίζεται ως "η εποχή της αφθονίας". Αφθονία τροφίμων αλλά και δεινών νόσων που αυξάνονται όλο και περισσότερο με την αποδοχή ενός επιζήμιου νέου τρόπου διατροφής, δυτικού τύπου.

Οι μάστιγες της βιομηχανικής εποχής μας δεν είναι πλέον η χολέρα και η ελονοσία, αλλά η τερηδόνα, η στεφανιαία νόσος, ο ζαχαρώδης διαβήτης, ο καρκίνος, οι υπερλιπιδαιμίες κ.α., νοσήματα σχεδόν άγνωστα τον προηγούμενο αιώνα.

Για την θεραπεία όλων αυτών των παθήσεων καταναλώνονται πλήθος σκευασμάτων. Χάπια βιταμινούχα για να συμπληρωθούν οι νεκρές τροφές που τρώμε, χάπια για την ενεργοποίηση του παχέος εντέρου, χάπια για το άγχος, χάπια για τον πονοκέφαλο, χάπια για τον ύπνο, χάπια, χάπια χάπια.....[...]

Αυτό το βιβλίο θα σας βοηθήσει να καταλάβετε ότι την δύναμη για την αλλαγή της διατροφής και ζωής σας την έχετε εσείς οι ίδιοι μέσα σας. Σας υποδεικνύει τον τρόπο και τις επιστημονικές αρχές της ταχείας αποτοξίνωσης και υγιεινού αδυνατίσματος όπως εφαρμόζονται στα μεγαλύτερα Ιπποκρατικά κέντρα φυσικής ιατρικής, Αμερικής και Ευρώπης, με βάση τις αρχές των Ελλήνων προγόνων μας.

Αρχίστε να τις εφαρμόζετε σήμερα!

Περισσότερα Βιβλία απο Συγγραφείς

Περισσότερα Βιβλία στις Κατηγορίες

Όλη η αλήθεια για τα εμβόλια

Μουρούτης, Κωνσταντίνος
Etra(2008)
960-6830-05-5
375
20.24 €
15.18 €

Καλάθι Αγορών

Το καλάθι σας είναι άδειο