Ανάπτυξη Web εφαρμογών με PHP και MySQL 5η έκδοση


Συγγραφέας : Welling, Luke Thomson, Laura
Εκδότης : Γκιούρδας Μ.
Έτος έκδοσης : 2017
ISBN : 978-960-512-701-5
Σελίδες : 808
Κατηγορίες : Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Προγράμματα Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Internet Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Βάσεις δεδομένων Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Γλώσσες προγραμματισμού

52.00 € 43.68 €
Η PHP και η MySQL είναι δημοφιλείς τεχνολογίες ανοικτού κώδικα, που είναι ιδανικές για γρήγορη ανάπτυξη Web εφαρμογών με βάσεις δεδομένων. Η PHP είναι μια δυνατή γλώσσα script, που έχει σχεδιασθεί ειδικά ώστε να επιτρέπει στους προγραμματιστές να δημιουργούν γρήγορα, πολύ δυνατές Web εφαρμογές. Η MySQL είναι μια γρήγορη, αξιόπιστη βάση δεδομένων που συνεργάζεται απόλυτα με την PHP και είναι ιδανική για δυναμικές εφαρμογές του Internet. Αυτό το βιβλίο σας μαθαίνει πώς να χρησιμοποιείτε μαζί αυτά τα εργαλεία, ώστε να παράγετε αποτελεσματικές, διαλογικές Web εφαρμογές. Περιγράφει με σαφήνεια τα βασικά στοιχεία της γλώσσας PHP, εξηγεί πώς να διαμορφώνετε και πώς να δουλεύετε με μια MySQL βάση δεδομένων και στη συνέχεια σας δείχνει πώς να χρησιμοποιείτε την PHP για να αλληλεπιδράτε με τη βάση δεδομένων και τον Web διακομιστή. Αυτό το πρακτικό βιβλίο περιλαμβάνει πολλά παραδείγματα που παρουσιάζουν συνηθισμένες εργασίες, όπως πιστοποίηση χρηστών, δημιουργία ενός καλαθιού ηλεκτρονικών αγορών, δυναμική δημιουργία PDF εγγράφων και εικόνων, αποστολή και διαχείριση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, υποστήριξη ομάδων συζήτησης, σύνδεση με Web υπηρεσίες μέσω XML και ανάπτυξη Web 2.0 εφαρμογών βασισμένες σε Ajax. Η τέταρτη έκδοση του βιβλίου έχει ενημερωθεί εκτενώς, έχει αναθεωρηθεί και έχει επεκταθεί ώστε να συμπεριλάβει τις εξελίξεις στην PHP 5 έως την έκδοση 5.3, όπως τους χώρους ονομάτων και τα closure, καθώς επίσης και νέες λειτουργίες της MySQL 5.1.


H Laura Thomson και ο Luke Welling είναι συνιδρυτές της Tangled Web Design, μιας βραβευμένης εταιρείας ανάπτυξης Web εφαρμογών, που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη δυναμικών Web τοποθεσιών με την ΡΗΡ. Η Thomson διδάσκει Web προγραμματισμό, μηχανή λογισμικού και ηλεκτρονικό εμπόριο στο RMIT Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης της Αυστραλίας. Είναι ομιλητής σε μεγάλα συνέδρια "ανοικτού κώδικα" σε όλο τον κόσμο.
e-mail Facebook Twitter