Κάρμα και μετενσάρκωση


Συγγραφέας : Saraydarian, Haroutium Torkom
Εκδότης : Αναγνώστης
Έτος έκδοσης : 2022
ISBN : 978-618-5287-56-6
Σελίδες : 400
Κατηγορίες : Μετενσάρκωση

22.00 € 19.80 €
«Το Κάρμα είναι ο Νόμος του Αιτίου και του Αποτελέσματος. Δεν υπάρχει αποτέλεσμα χωρίς αίτιο, όπως δεν υπάρχει παιδί χωρίς γονέα. Ό,τι σπείρετε θα θερίσετε. Ο νόμος αυτός δεν έχει εφαρμογή, μόνον σ' αυτά που βλέπουμε γύρω μας, αλλ' επίσης εφαρμόζεται και στα συναισθήματά μας, τις σκέψεις μας, τις πράξεις και τους λόγους μας. Όποιο αίτιο δημιουργήσουμε, θα δρέψουμε τα ανάλογα αποτελέσματα. Εάν υπάρχει αποτέλεσμα, θα πρέπει να υπάρχει και αίτιο· κι αν υπάρχει αίτιο, θα υπάρχει και αποτέλεσμα».

«Κάθε πράξη προκαλεί μία ίση και ενάντια αντίδραση στο υλικό, στο συναισθηματικό, στο νοητικό και στο πνευματικό βασίλειο. Πόσο συνειδητοί θα είμαστε; Τι πράξεις θα εξαπολύσουμε και τι αντιδράσεις θα πρέπει να αναμένουμε;»

«Πρόκειται για την μεγαλύτερη Διδασκαλία του Βούδα. Ήθελε να είμαστε επαρκώς ενσυνείδητοι, ώστε να γνωρίζουμε τι έχει προκαλέσει αυτά που συμβαίνουν τώρα. Εξαφανίζοντας το αίτιο, εξαφανίζουμε και το αποτέλεσμα - τις συνέπειες ή την αντίδραση. Πρόκειται για έναν θαυμαστό Νόμο, από τον οποίον κανένας δεν μπορεί να ξεφύγει».e-mail Facebook Twitter