360 μοίρες ιατρικής αστρολογίας


Συγγραφέας : Δημήτριος Ευσταθίου Κορωνάκης
Εκδότης : Δίον
Έτος έκδοσης : 2022
ISBN : 978-618-5054-96-0
Σελίδες : 344
Κατηγορίες : Αστρολογία Ιατρική

34.98 € 31.48 €




Το βιβλίο είναι καρπός έρευνας 45 χρόνων με οδηγό τη ρήση του Ηράκλειτου: «Οδός άνω κάτω μία και ωατή».
Η Εναλλακτική Ιατρική συμμετέχει στις 360 μοίρες μέσω της Ομοιοπαθητικής, των Ιαμάτων Μπαχ, των Αιθέριων Ελαίων, των Ορυκτών, των Πολύτιμων και Ημιπολύτιμων Λίθων και των Χρωμάτων.
Η Κλασσική Ιατρική αντιπροσωπεύεται σε κάθε μοίρα με στοιχεία Ανατομίας και Παθοφυσιολογίας.
Η Σύγχρονη Επιστήμη συμμετέχει σε κάθε μοίρα με στοιχεία του Περιοδικού Πίνακα και του Γενετικού Κώδικα.
Η Ανατολή κατανέμει το I Ching σε όλο τα φάσμα του Ζωδιακού και η Δύση μας δίνει για κάθε μοίρα τις αστρικές σφραγίδες των Μυθικών Ηρώων της Αρχαίας Ελλάδας και τις κοσμικές συντεταγμένες των Ψαλμών του Δαβίδ.
Για πρώτη φορά στα Ελληνικά δεδομένα δίνεται ο τρόπος υπολογισμού του Καρμικού Ιατρικού Ωροσκοπίου, με πλήρη ερμηνεία των καρμικών όψεων. Κρατάτε λοιπόν στα χέρια σας έναν οδηγό κατανόησης των λειτουργιών του Κόσμου, μέσω της Σοφίας των Άστρων, με απώτερο σκοπό τη βίωση της έννοιας «Θεός ονομάζεται το Αρχετυπικό Φως», ακριβώς όπως αναφέρεται στα Ερμητικά κείμενα.
Ο αναγνώστης αυτού του βιβλίου καλείται να ανακαλύψει, μέσα από τα αρχέτυπα που προτείνονται εντός του, τον ίδιο του τον εαυτό και την καρμική πορεία της ψυχής του, όπως ακριβώς και ο Καβάφης μας προτρέπει: «Λαλήσωμεν, λαλήσωμεν — σιγή δεν μας αρμόζει αφού εις το ομοίωμα επλάσθημεν του Λόγου. Λαλήσωμεν, λαλήσωμεν — αφού λαλεί εντός μας η θεία σκέψις, της ψυχής άυλος ομιλία».







e-mail Facebook Twitter