Αρχική» 365 σκέψεις και ιδέες για την πολυάσχολη γυναίκα

365 σκέψεις και ιδέες για την πολυάσχολη γυναίκα

365 σκέψεις και ιδέες για την πολυάσχολη γυναίκα
Συγγραφέας : Schaef Anne Wilson
Μεταφραστής : Κεσίσογλου Έλλη
Εκδότης : Λύχνος
Έτος έκδοσης : 1994
ISBN : 960-7097-25-4
Σελίδες : 400
Σχήμα : 16χ12
 
Κατηγορίες : Γυναίκα - Ψυχολογία , Συμβουλευτική
 

17.00 €
12.58 €
Σκέψεις και ιδέες, μία για κάθε ημέρα του χρόνου, που βοηθούν τις γυναίκες στο να πάψουν να κάνουν περισσότερα απ' όσα μπορούν - για γυναίκες με το αλκολίκι της δουλειάς, για γυναίκες που συνεχώς βιάζονται και που διαρκώς φροντίζουν τους άλλους.

Πολλές από τις σημερινές γυναίκες το παρακάνουν - είναι εξαρτημένες από τη δουλειά, το τρέξιμο, την προσπάθεια να φροντίζουν για τις ανάγκες των άλλων. Με σοφία, βαθιά γνώση και χιούμορ, αυτές οι 365 σκέψεις -σχεδιασμένες με αποφθέγματα γυναικών με διαφορετικές ηλικίες, πολιτιστικό υπόβαθρο και απόψεις- θα βοηθήσουν τις γυναίκες να αντιληφθούν τι τους συμβαίνει. Οι σύντομοι στοχασμοί της Anne Wilson Schaef αποτελούν ένα ευπρόσδεκτο αντίδοτο στη σχιζοφρενική τρεχάλα της σύγχρονης ζωής και θα ανοίξουν καινούριους δρόμους για το πώς θα 'πρεπε να ζούμε.

Για όλες τις γυναίκες που κάνουν περισσότερα απ' όσα μπορούν -ανεξάρτητα από το πού και το πώς τα κάνουν αυτά τα περισσότερα- αυτές οι σκέψεις παρέχουν στήριγμα και έμπνευση και δημιουργούν τις δυνατότητες για μια θετική αλλαγή στη ζωή τους.

Περισσότερα Βιβλία στις Κατηγορίες

Καλάθι Αγορών

Το καλάθι σας είναι άδειο