Αρχική» ABC της ασφάλειας του ασθενούς

ABC της ασφάλειας του ασθενούς

ABC της ασφάλειας του ασθενούς
Συγγραφέας : Sandars John, Cook Gary
Επιμελητής : Κωστάκης Αλκιβιάδης Ι.
Εκδότης : Παρισιάνου Α.Ε.
Έτος έκδοσης : 2010
ISBN : 960-394-639-7
Σελίδες : 66
Σχήμα : 28χ21
 
Κατηγορίες : Νοσοκόμοι και νοσηλεία , Ασθένειες
 
Σειρές : ABC

20.00 €
18.80 €
Είναι λυπηρό το γεγονός ότι το σύστημα υγείας μπορεί πράγματι να βλάψει τους ανθρώπους που καλείται να βοηθήσει. Ωστόσο, η φροντίδα της υγείας είναι μια πολύπλοκη διαδικασία και δεν αποτελεί έκπληξη το ότι μπορεί να απειληθεί η ασφάλεια του ασθενούς.

Στόχος μας κατά τη συγγραφή αυτού του βιβλίου ήταν να προσφέρουμε μια πρακτική προσέγγιση στην κινητοποίηση και βελτίωση της ασφάλειας του ασθενούς, τόσο σαν πρωτοβάθμια όσο και σαν δευτεροβάθμια φροντίδα. Αποδεχόμαστε πλήρως ότι δίνουμε μόνο μια μικρή εικόνα του διαρκώς επεκτεινόμενου κόσμου που αφορά στην ασφάλεια του ασθενούς. Ωστόσο, πιστεύουμε ότι αν εφαρμόζονταν οι βασικές αρχές, η ασφάλεια του ασθενούς θα βελτιωνόταν σημαντικά.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συντελεστές για τη σκληρή εργασία που κατέβαλαν συνδυάζοντας τη μεγάλη ποσότητα υπάρχουσας γνώσης, το National Patient Safety Agency (NPSA) για την εξέταση του χειρογράφου, προκειμένου να διασφαλίσει ότι ανταποκρίνεται στις παρούσες τάσεις, και την ομάδα των επιμελητών του οίκου Blackwell Publishing.

Περισσότερα Βιβλία στις Κατηγορίες

Περισσότερα Βιβλία στις Σειρές

Καλάθι Αγορών

Το καλάθι σας είναι άδειο