Αρχική» ABC των αρτηριακών και φλεβικών παθήσεων

ABC των αρτηριακών και φλεβικών παθήσεων

ABC των αρτηριακών και φλεβικών παθήσεων
Συγγραφέας : England Tim, Nasim Akhtar
Μεταφραστής : Καλογήρου Θωμάς
Επιμελητής : Κάρκος Χρήστος
Εκδότης : Παρισιάνου Α.Ε.
Έτος έκδοσης : 2018
ISBN : 960-583-172-4
Σελίδες : 108
Σχήμα : 28χ21
 
Κατηγορίες : Ασθένειες
 

33.00 €
31.02 €
Το "ABC των Αρτηριακών και Φλεβικών Παθήσεων" παρέχει μια δομημένη, πρακτική προσέγγιση στην κλινική αξιολόγηση, τη διερεύνηση και την αντιμετώπιση των συνηθέστερων αρτηριακών και φλεβικών παθήσεων.Οι δομικές και λειτουργικές ανωμαλίες των αρτηριών και των φλεβών εκδηλώνονται κλινικά σε ευρύ φάσμα διαταραχών, που περιλαμβάνει την εγκεφαλοαγγειακή και την καρωτιδική αρτηριακή νόσο, τα ανευρύσματα της κοιλιακής αορτής, την οξεία και τη χρόνια ισχαιμία των άκρων, την αγγειίτιδα και τους κιρσούς.

Η παρούσα αναθεωρημένη έκδοση ενσωματώνει νέα κεφάλαια για τη στεφανιαία νόσο και το οξύ στεφανιαίο σύνδρομο, τη στένωση της σπλαγχνικής αρτηρίας και τη μεσεντέριο ισχαιμία, και τις αρτηριοφλεβικές δυσπλασίες. Πολλοί ασθενείς με τις εν λόγω συνήθεις ή χρόνιες παθήσεις προσέρχονται για αρχική αξιολόγηση στους επαγγελματίες της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας. Προστέθηκαν μελέτες περίπτωσης στα σχετικά κεφάλαια για την υποβοήθηση της κατανόησης και της λήψης αποφάσεων.

Πλήρως ενημερωμένο και με την επιμέλεια ειδημόνων, το ABC των Αρτηριακών και Φλεβικών Παθήσεων παραμένει χρήσιμο βοήθημα για τους μη ειδικευμένους ιατρούς όπως είναι οι γενικοί ιατροί, οι οικογενειακοί ιατροί και οι εκπαιδευόμενοι νοσηλευτές. Αποτελεί, επίσης, πολύτιμο οδηγό για όλους τους επαγγελματίες της πρωτοβάθμιας υγειονομικής περίθαλψης που εργάζονται εντός των διεπιστημονικών ομάδων οι οποίες είναι υπεύθυνες για την περίθαλψη ασθενών με χρόνιες αρτηριακές και φλεβικές διαταραχές.

Περισσότερα Βιβλία στις Κατηγορίες

Καλάθι Αγορών

Το καλάθι σας είναι άδειο