Αρχική» Adobe Photoshop CS3

Adobe Photoshop CS3

Τεχνικές για το ατελιέ: Το επίσημο βιβλίο της Adobe Systems

Adobe Photoshop CS3
Συγγραφέας : Willmore Ben
Μεταφραστής : Μήλιος Αγαμέμνων
Εκδότης : Γκιούρδας Μ.
Έτος έκδοσης : 2008
ISBN : 960-512-547-1
Σελίδες : 582
Σχήμα : 24χ17
 
Κατηγορίες : Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Προγράμματα
 

48.00 €
40.32 €
Είστε έτοιμοι να μάθετε όχι μόνο τα πώς αλλά και τα γιατί που κρύβονται πίσω από τα πιο δυνατά χαρακτηριστικά του Photoshop CS3; Με έναν φιλικό τρόπο που μπορείτε εύκολα να παρακολουθήσετε, ο οποίος δίνει έμφαση στις πληροφορίες και όχι στις τεχνικές λεπτομέρειες, ο κορυφαίος γνώστης του Photoshop, Ben Willmore σας καθοδηγεί στις έννοιες που πραγματικά κάνουν τη διαφορά στην καθημερινή χρήση του Photoshop. Δεν θα ακολουθείτε τυφλά οδηγίες και βήματα, αλλά αντίθετα, θα αναπτύξετε μία βαθιά κατανόηση της λειτουργίας του Photoshop, μακριά από τα περιττά στοιχεία και μέσα στην ουσία του προγράμματος.

Με το βιβλίο αυτό θα μάθετε πραγματικές τεχνικές παραγωγής, όπως πώς να εμπλουτίζετε σαρωμένα έγγραφα, να διορθώνετε και να βελτιστοποιείτε εικόνες, να εργάζεστε με ασπρόμαυρες εικόνες και να χρησιμοποιείτε τα πανίσχυρα χαρακτηριστικά Curves και Channels προς όφελός σας. Θα απελευθερώσετε ακόμα το δημιουργικό σας όραμα ενώ μαθαίνετε πώς νατοποθετείτε μάσκες σε σύνθετα αντικείμενα, πώς να αναμειγνύετε και να βελτιώνετε, πώς να ρετουσάρετε τις εικόνες σας με επαγγελματικό τρόπο, πώς να δημιουργείτε κολλάζ, να χρωματίζετε και να χρησιμοποιείτε φίλτρακαι μάσκες επιπέδων.

Το CD που συνοδεύει το βιβλίο περιλαμβάνει εικόνες για εξάσκηση, τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εκτελέσετε τις ασκήσεις του βιβλίου, καθώς και πέντε επιπλέον κεφάλαια, τα οποία αφορούν στη σάρωση γραμμικής τέχνης, σε κανάλια, σε σκιές, σε προτάσεις ανάλυσης και σε εφέ κειμένου και φόντου!

Περισσότερα Βιβλία απο Συγγραφείς

Περισσότερα Βιβλία στις Κατηγορίες

CorelDraw 10

Καρπούζης, Κώστας
Anubis(2001)
960-306-307-Χ
344
21.50 €
14.84 €

Καλάθι Αγορών

Το καλάθι σας είναι άδειο