Αρχική» Ajax ανάπτυξη Web εφαρμογών

Ajax ανάπτυξη Web εφαρμογών

Επαναχρησιμοποιήσιμα συστατικά και πρότυπα για εφαρμογές Ajax

Ajax ανάπτυξη Web εφαρμογών
Συγγραφέας : Hadlock Kris
Μεταφραστής : Κουτρούμπα Χρυσούλα Α.
Εκδότης : Γκιούρδας Μ.
Έτος έκδοσης : 2007
ISBN : 960-512-522-6
Σελίδες : 267
Σχήμα : 24χ17
 
Κατηγορίες : Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Προγράμματα, Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Internet , Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Βάσεις δεδομένων
 

20.00 €
16.80 €
H Ajax είναι ένας από τους πρόσφατους και σημαντικότερους τρόπους βελτίωσης της online εμπειρίας των χρηστών και δημιουργίας νέας καινοτομικής λειτουργικότητας web. Επιτρέποντας σε συγκεκριμένα τμήματα μιας ιστοσελίδας να προβάλλονται χωρίς ανανέωση ολόκληρης της σελίδας, βελτιώνει σημαντικά την εμπειρία των εφαρμογών web. Επιτρέπει επίσης στους προγραμματιστές web να δημιουργηθούν διαισθητικές και καινοτομικές διαδραστικές διαδικασίες.

Το βιβλίο "Ajax Ανάπτυξη Web Εφαρμογών" παρέχει σε βάθος γνώσεις για την Ajax που χρειάζονται οι προγραμματιστές web προκειμένου να οδηγήσουν τις εφαρμογές τους web ένα επίπεδο υψηλότερα. Το βιβλίο αυτό σας δείχνει πώς να δημιουργήσετε μία εφαρμογή web "οδηγούμενη" από την Ajax, από μία αντικειμενοστρεφή σκοπιά και περιλαμβάνει συζήτηση των διαφόρων χρήσιμων σχεδιαστικών προτύπων Ajax.

Αυτός ο λεπτομερής οδηγός καλύπτει τη δημιουργία των συνδέσμων σε μία βάση δεδομένων MySQL με PHP5 μέσω ενός προσαρμοσμένου μηχανισμού Ajax και δείχνει πώς να μορφοποιήσετε σταδιακά την απόκριση με CSS, JavaScript και XHTML, ενώ διατηρείτε τα δεδομένα εξαιρετικά ασφαλή. Καλύπτει επίσης τη χρήση τεσσάρων προσαρμοσμένων συστατικών με ενεργή Ajax σε μία εφαρμογή καθώς και το πώς να δημιουργήσετε καθένα από την αρχή.

Η τελική ενότητα του βιβλίου συνδυάζει τα μεμονωμένα παραδείγματα κώδικα και τις τεχνικές από τα προηγούμενα κεφάλαια σε μια μεγαλύτερη εφαρμογή οδηγούμενη από την Ajax - μία εσωτερική εφαρμογή web αλληλογραφίας, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε, βασισμένη στον χρήστη, εφαρμογή, όπως σε μια εφαρμογή web βασισμένη σε κοινότητα χρηστών. Οι αναγνώστες θα μάθουν όχι μόνο πώς να δημιουργήσουν και να χρησιμοποιήσουν τα δικά τους επαναχρησιμοποιήσιμα συστατικά Ajax σ' αυτήν την εφαρμογή, αλλά και πώς να συνδέσουν τα συστατικά τους σε οποιεσδήποτε μελλοντικές εφαρμογές Ajax θα δομήσουν.

Περισσότερα Βιβλία στις Κατηγορίες

Καλάθι Αγορών

Το καλάθι σας είναι άδειο