Αρχική» All Business is Show Business

All Business is Show Business

Πώς θα κατακτήσετε τους εργαζόμενους και τους πελάτες σας

All Business is Show Business
Συγγραφέας : McKain Scott
Μεταφραστής : Κωνσταντοπούλου Μαρία
Εκδότης : Δίαυλος
Έτος έκδοσης : 2008
ISBN : 960-531-216-6
Σελίδες : 229
Σχήμα : 21χ14
 
Κατηγορίες : Διοίκηση και οργάνωση , Μάρκετινγκ, Διοίκηση και οργάνωση προσωπικού
 

18.35 €
12.85 €
Στο βιβλίο του, με τον εντυπωσιακό τίτλο "All Business is Show Business", ο διακεκριμένος ομιλητής και σύμβουλος επιχειρήσεων Scott McKain υποστηρίζει ότι το επίκεντρο της επιχειρηματικής στρατηγικής πρέπει να αλλάξει. Παραδοσιακά η επιχειρηματική στρατηγική περιστρεφόταν γύρω από καθαρά οικονομικά θέματα, τώρα πρέπει να στραφεί σε συναισθηματικές αρχές.

Ο ΜcKain ανακάλυψε αυτό που ο κινηματογράφος, η τηλεόραση και η μουσική βιομηχανία γνώριζαν εδώ και χρόνια: για να πετύχεις πρέπει να δημιουργήσεις έναν συναισθηματικό δεσμό με το ακροατήριό σου. "Σε όποιον κλάδο κι αν δραστηριοποιείστε, είστε πάντα στο προσκήνιο. Δημιουργήστε μια παράσταση που οι πελάτες και οι εργαζόμενοί σας θα απολαμβάνουν με θαυμασμό". Οι πελάτες έχουν απεριόριστες επιλογές και οι εργαζόμενοι είναι ελεύθεροι να μετακινηθούν. Οι μάνατζερ και οι έξυπνοι ιδιοκτήτες αντιλαμβάνονται ότι η διατήρηση των καλύτερων πελατών και των ικανότερων εργαζομένων, που θα εξασφαλίσει την επιβίωση των επιχειρήσεών τους, εξαρτάται από τη δημιουργία και διατήρηση ενός συναισθηματικού δεσμού τόσο ικανοποιητικού που θα εξασφαλίσει την αφοσίωσή τους.

Το "All Business is Show Business" προτείνει ένα επαναστατικό πρόγραμμα για την οικοδόμηση πελατειακής και υπαλληλικής αφοσίωσης που αξιοποιεί τις μεθόδους της βιομηχανίας του θεάματος. Η Επικοινωνία γενικά, και μέσα στις επιχειρήσεις ειδικότερα, είναι ένας κλάδος που αναπτύσσεται ταχύτατα. Από την υιοθέτηση κατάλληλων επικοινωνιακών αρχών εξαρτάται η επιβίωση των επιχειρήσεων.

Το βιβλίο αυτό μεταφράστηκε για να χρησιμεύσει στα μαθήματα Επικοινωνιακής Στρατηγικής των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων του τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι ευανάγνωστο περιέχει εξαιρετικά ενδιαφέρουσες και χρήσιμες ιδέες και θα φανεί χρήσιμο όχι μόνο στους φοιτητές και τους καθηγητές των σχετικών μαθημάτων αλλά σε όλους όσοι ασχολούνται με τη διοίκηση επιχειρήσεων και σύγχρονων οργανισμών.

Περισσότερα Βιβλία στις Κατηγορίες

Τουριστικό μάρκετινγκ

Πρωτοπαπαδάκης, Ιωάννης Ν.
Σταμούλη Α.Ε.(2003)
960-351-452-7
319
22.43 €
17.72 €
Μη Διαθέσιμο Προιον

Management ναυτιλιακών επιχειρήσεων

Γουλιέλμος, Αλέξανδρος Μ.
Σταμούλη Α.Ε.(1999)
960-351-209-5
357
26.49 €
20.93 €

Καλάθι Αγορών

Το καλάθι σας είναι άδειο