Diego Simeone. Αμυντική τακτική

Ανάλυση τακτικής και προπονητικές μονάδες από το 4-4-2 της Atletico Madrid
Συγγραφέας : Τερζής, Αθανάσιος
Εκδότης : Sportbook
Έτος έκδοσης : 2021
ISBN : 978-618-5316-82-2
Σελίδες : 268
Κατηγορίες : Ποδόσφαιρο Προπόνηση (αθλητισμός)

30.00 € 24.00 €




Το βιβλίο αυτό παρέχει μια πλήρη τακτική ανάλυση της αμυντικής τακτικής του 4-4-2 του Diego Simeone (123 τακτικές κατάστασης) για κάθε προπονητή που θέλει να διδαχτεί από έναν από τους καλύτερους προπονητές του κόσμου.

Ο Αθανάσιος Τερζής είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A` και χρησιμοποίησε αυτή την τακτική ανάλυση της τακτικής της Atletico Madrid για να δημιουργήσει 47 ασκήσεις και παραλλαγές. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις προπονήσεις για να εκπαιδεύσετε την αμυντική τακτική του Diego Simeone και να την εφαρμόσετε στις δικές σας προπονητικές μονάδες.

Η τακτική οργάνωση είναι το κλειδί της επιτυχίας της Atletico Madrid, υπό την καθοδήγηση του Diego Simeone. Ο αργεντινός προπονητής θεμελίωσε μια νοοτροπία νικητή, μέσα από την αφοσίωση, το πάθος, την πυγμή και την προσήλωση, ενώ το αγωνιστικό πλάνο νίκης βασίζεται στην άψογη αμυντική οργάνωση. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να καταβάλει κάποιος αντίπαλος αυτή την ομάδα, ακόμη και οι κορυφαίες ομάδες όπως η Barcelona, η Real Madrid και η Liverpool. Η Atletico αποτελεί έναν από τους πιο δύσκολους αντιπάλους που μπορεί να αντιμετωπίσει κανείς σε όλη την Ευρώπη.

 


Ο Αθανάσιος Τερζής γεννήθηκε στο Μοναστηράκι Δράμας το 1974. Είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα Ποδοσφαίρου, με μεταπτυχιακό δίπλωμα στην προπονητική ενώ είναι και κάτοχος διπλώματος UEFA B. Υπήρξε ποδοσφαιριστής του Κεραυνού Μοναστηρακίου και της Δόξας Πετρούσας (Α΄ ερασιτεχνική κατηγορία), της Ερασιτεχνικής ομάδας της Δόξας Δράμας, του Πανδραμαϊκού στη Δ΄ και Γ΄ Εθνική, και της Δόξας Δράμας στη Δ΄ και Γ΄ Εθνική. Διετέλεσε προπονητής στις ομάδες: Κεραυνός Μοναστηρακίου (Β΄ ερασιτεχνική κατηγορία), Δόξα Βώλακα (Α2 ερασιτεχνική κατηγορία), Δόξα Πετρούσας, Ακρίτας Κ. Νευροκοπίου, Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου (Α1 ερασιτεχνική κατηγορία), Ακαδημία Πανδραμαϊκού, Ακαδημία Δόξας Δράμας (ως τεχνικός διευθυντής), Ακαδημία Απόλλων Καλυθιών (ως τεχνικός διευθυντής). Έργα του ιδίου είναι και τα βιβλία "4-3-3 η εφαρμογή του συστήματος", "4-4-2 με ρόμβο η εφαρμογή του συστήματος", "FC Barcelona, ομάδα από άλλον πλανήτη" και "Jose Mourinho: Η τακτική ανάλυση της Ρεάλ Μαδρίτης". Τo βιβλίο "FC Barcelona, ομάδα από άλλον πλανήτη" έχει μεταφραστεί εκτός από τα Αγγλικά, στα Ισπανικά, στα Ιαπωνικά και τα Κορεάτικα. Το βιβλίο "Jose Mourinho: Η τακτική ανάλυση της Ρεάλ Μαδρίτης" έχει μεταφραστεί εκτός από τα Αγγλικά και στα Ιαπωνικά γνωρίζοντας, όπως και το προηγούμενο, μεγάλη επιτυχία.






e-mail Facebook Twitter