Αρχική» George Lincoln Rockwell

George Lincoln Rockwell

Ο βίος ενός εθνικοσοσιαλιστή

George Lincoln Rockwell
Συγγραφέας : Pierce William
Μεταφραστής : Παπαδοπούλου Ελένη
Εκδότης : Νέα Γενεά
Έτος έκδοσης : 2018
ISBN : 618-83579-8-5
Σελίδες : 165
Σχήμα : 21χ14
 
Κατηγορίες : Πολιτικοί, Βιογραφίες
 

12.00 €
9.60 €
Η έκδοση αυτή πραγματοποιήθηκε με αφορμή την επέτειο 100 χρόνων από τη γέννηση του George Lincoln Rockwell. Περιλαμβάνει μια βιογραφία του Αμερικανού εθνικοσοσιαλιστή γραμμένη από τον William Pierce. Περιέχει επίσης τα εξής κείμενα του Rockwell:

Τραγούδι μάχης
Εν τούτω νίκα
Πως να βγεις ή να μείνεις έξω από το ψυχιατρείο
Ο μύθος με τις πάπιες και τις κότες
Ένα γράμμα στη Savitri Devi


Αποσπάσματα από την βιογραφία που έγραψε ο William Pierce:
"Η σχετική απομόνωση και η μοναξιά που απολάμβανε στην Ισλανδία του έδωσε την ευκαιρία να εδραιώσει τις σκέψεις του και να σχεδιάσει μια εκστρατεία πολιτικής δράσης βασισμένη στην εθνικοσοσιαλιστική φιλοσοφία του. Νιώθοντας ότι η πιο επιτακτική ανάγκη ήταν ένα μέσον για την διάδοση του πολιτικού μηνύματός του, έλαβε υπ’ όψιν του διάφορους τρόπους για να μπορέσει να μπει στις εκδοτικές επιχειρήσεις. Έπρεπε να φτιάξει ένα προγεφύρωμα μέσα σ’ αυτή τη βιομηχανία που θα του παρείχε τα επιχειρησιακά κονδύλια και το κόστος ζωής αλλά και ένα όχημα πολιτικής έκφρασης".

"Ο Ρόκγουελ είχε φτάσει ήδη στο συμπέρασμα ότι αν επρόκειτο να γίνει κάποια πρόοδος, έπρεπε να αποσπαστούν από τους ακροδεξιούς κύκλους και να μπουν σε νέα εδάφη. Οι ακροδεξιοί αντάλλασσαν και διάβαζαν ο ένας τα φυλλάδια του άλλου εδώ και χρόνια, χωρίς κανένα αξιοπρόσεκτο αποτέλεσμα. Χρησιμοποιούσαν πάντα τις ίδιες ταχυδρομικές λίστες και έστελναν την προπαγάνδα τους σε άτομα που το μεγαλύτερο μέρος τους είχαν ήδη ακούσει τουλάχιστον μια ντουζίνα παραλλαγών του ίδιου θέματος. Αυτό που χρειαζόταν ήταν μαζική δημοσίευση, έτσι ώστε να προσελκύσουν νέο αίμα μέσα στο Κίνημα".

Περισσότερα Βιβλία στις Κατηγορίες

Λέων Τρότσκι

17.14 €
12.68 €

Ηλίας Ηλιού

Νικολακόπουλος, Ηλίας, 1947-
Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων(2017)
618-5154-14-5
282
18.00 €
14.40 €

Σωτήριος Γκοτζαμάνης

Μιχαηλίδης, Ιάκωβος Δ.
Βάνιας(2001)
 
285
12.45 €
8.59 €

Καλάθι Αγορών

Το καλάθι σας είναι άδειο