Limitless


Συγγραφέας : Jim Kwik
Εκδότης : Ψυχογιός
Έτος έκδοσης : 2021
ISBN : 978-618-01-4114-6
Σελίδες : 432
Κατηγορίες : Ψυχολογία

17.70 € 15.93 €




Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.

Δεν υπάρχουν περιορισμοί. Σε αντίθεση με ό,τι σας έχουν πει οι άλλοι, οι δυνατότητές σας είναι απεριόριστες ̶ αρκεί να γνωρίζετε πώς να χρησιμοποιήσετε το μυαλό σας.
Επί περισσότερα από είκοσι πέντε χρόνια, ο διεθνώς αναγνωρισμένος ειδικός στη βελτίωση απόδοσης του εγκεφάλου Τζιμ Κουίκ συνεργάζεται στενά με κορυφαίους ηθοποιούς, αθλητές, διευθύνοντες συμβούλους και πολύ πετυχημένους ανθρώπους σε όλους τους τομείς, προκειμένου αυτοί να απελευθερώσουν τις πραγματικές τους δυνάμεις. Σε αυτό το ρηξικέλευθο βιβλίο αποκαλύπτει τις βασισμένες στην επιστήμη πρακτικές του και τις ευρέως δοκιμασμένες τεχνικές που χρησιμοποιούν διακεκριμένες προσωπικότητες του κόσμου για να επιταχύνουν τη διαδικασία μάθησης και να πετύχουν σπουδαία αποτελέσματα.
Με αυτό το βιβλίο θα μάθετε:
Πώς να διαχειρίζεστε τις συνήθειές σας.
Πώς να απελευθερώσετε την παραγωγικότητά σας.
Πώς να μη χάνετε ποτέ το κίνητρό σας.
Πώς να αποκτήσετε νοητική διαύγεια.
Πώς να βελτιώσετε τη συγκέντρωσή σας.
Πώς να μαθαίνετε εύκολα και γρήγορα.
Στην καρδιά αυτού του βιβλίου φωλιάζει ένα μυστικό που αλλάζει ζωές: όταν μάθετε πώς να μαθαίνετε, μπορείτε να αποδεσμευτείτε από περιοριστικές απόψεις, να φτάσετε σε νέα επίπεδα επιτυχίας, και να ζήσετε μια πραγματικά εξαιρετική ζωή. Αυτό το βιβλίο δεν είναι θεωρία. Είναι ένας πρακτικός, εύκολος και δοκιμασμένος οδηγός για να απελευθερώσετε τις δικές σας απεριόριστες δυνάμεις!







e-mail Facebook Twitter