O αστυνομικός μου


Συγγραφέας : Bethan Roberts
Εκδότης : Έναστρον
Έτος έκδοσης : 2023
ISBN : 978-960-625-062-0
Σελίδες : 484
Κατηγορίες : Αγγλική πεζογραφία - Μυθιστόρημα

17.00 € 15.30 €




Ο Αστυνομικός μου είναι ένα καθηλωτικό μυθιστόρημα για την αγάπη, τη διαφορετικότητα και τον κοινωνικό αποκλεισμό. Η συναρπαστική, λογοτεχνική του γραφή αναδεικνύει κοινωνικά ζητήματα συμβατά με την εποχή μας αλλά και κάθε εποχή.
Το Βρετανικό μπεστ σέλερ, Ο Αστυνομικός μου, έχει μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες παγκοσμίως ενώ τον περασμένο Οκτώβριο κυκλοφόρησε και σε ταινία από την Amazon Prime Videos, με πρωταγωνιστές τους Harry Styles, Emma Corrin, David Dawson, Rupert Everett κ.ά.

Βρισκόμαστε στο Μπράιτον τη δεκαετία του ’50 όταν η Μάριον αντικρίζει για πρώτη φορά τον όμορφο και αινιγματικό Τομ. Τη μαθαίνει να κολυμπά στη θάλασσα του Μπράιτον και η Μάριον τον ερωτεύεται παράφορα πιστεύοντας ότι η αγάπη της θα είναι αρκετή και για τους δυο τους. Μερικά χρόνια αργότερα, ο Πάτρικ συναντά τον Τομ. μαγεύεται από τον νεότερο άντρα και τον μυεί σε έναν λαμπερό, εκλεπτυσμένο, νέο για εκείνον κόσμο. Ο Τομ είναι ο αστυνομικός τους. Εκείνη την εποχή, ο γάμος είναι η πιο ασφαλής επιλογή. Οι δύο εραστές πρέπει να τον μοιράζονται, μέχρι που ο ένας από τους δύο καταρρέει και τρεις ζωές οδηγούνται στην απόλυτη καταστροφή. Εμπνευσμένο από την αληθινή ιστορία της σχέσης του λογοτέχνη Έντουαρντ Μ. Φόρστερ με τον αστυνομικό, Μπομπ Μπάκινγκχαμ, και τη γυναίκα του, Μέι, το βιβλίο Ο Αστυνομικός μου συνιστά ένα βαθιά ειλικρινές αφήγημα για την παθιασμένη αντοχή της αγάπης μέσα στον χρόνο και για τη δυστυχία που προκάλεσε μία καταπιεστική κοινωνία.







e-mail Facebook Twitter