Pretties


Συγγραφέας : Westerfeld, Scott
Εκδότης : Μεταίχμιο
Έτος έκδοσης : 2023
ISBN : 978-618-03-3077-9
Σελίδες : 392
Κατηγορίες : Αμερικανική πεζογραφία - Μυθιστόρημα Επιστημονική φαντασία Τηλεοπτικά προγράμματα

15.50 € 13.95 €




Η αφύσικη ομορφιά και οι επιπτώσεις της σε έναν κόσμο που δε μοιάζει και τόσο μακρινός, σε μια σειρά βιβλίων που θα σας αφήσει άφωνους! Η σειρά έχει αποσπάσει 22 βραβεία και διακρίσεις και αγαπήθηκε από εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο.

Η Τάλι έγινε επιτέλους όμορφη. Τώρα η εμφάνισή της είναι κάτι παραπάνω από τέλεια, τα ρούχα της υπέροχα, το αγόρι της σέξι και η ίδια φοβερά δημοφιλής. Τα όνειρά της έχουν γίνει πραγματικότητα. Αλλά πίσω από όλες αυτές τις απολαύσεις –τα αλλεπάλληλα πάρτι, τις ανέσεις της υψηλής τεχνολογίας, την απόλυτη ελευθερία– υπάρχει η βασανιστική αίσθηση πως κάτι δεν πάει καλά. Κάτι σημαντικό. Και τότε έρχεται ένα μήνυμα από το παρελθόν, από την εποχή που ήταν άσχημη… Η Τάλι θυμάται τι δεν πάει καλά στη ζωή των ωραίων και της κόβεται κάθε διάθεση για γλέντι. Τώρα πρέπει ν' αποφασίσει αν θα ξεχάσει αυτό που ξέρει ή αν θα παλέψει για τη ζωή της. Γιατί οι αρχές δε θα αφήσουν να ζήσει όποιος ξέρει την αλήθεια.


Ο Σκοτ Γουέστερφελντ γεννήθηκε στο Τέξας και σπούδασε φιλοσοφία στο New York University. Έχει εργαστεί ως εργάτης σε εργοστάσιο, κατασκευάζοντας μολυβένια στρατιωτάκια, ως δάσκαλος, ως επιμελητής σχολικών βιβλίων και ως σχεδιαστής λογισμικού. Έχει γράψει πολλά μυθιστορήματα επιστημονικής φαντασίας για νέους και ενήλικες. Το έργο του "Λεβιάθαν" μπήκε στις λίστες των ευπώλητων των "New York Times" και τιμήθηκε με τα βραβεία ALA 2010 Best Book for Young Adults Choise, 2010 Aurealis Award Winner, 2010 Locus Award, 2010 ABA Best Book of the Year, ενώ ήταν υποψήφιο για το 2011 Grand Prix de L' Imaginaire στη Γαλλία. Έχει γράψει ακόμα, μεταξύ άλλων, τη σειρά βιβλίων "Uglies", η οποία επίσης έχει συμπεριληφθεί στη λίστα ευπώλητων των "New York Times", καθώς και τα "The Last Days, Peeps, So Yesterday" και την τριλογία "Midnighters". Είναι παντρεμένος με τη συγγραφέα Τζάστιν Λαρμπαλέιστερ και μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στο Σίδνεϊ και τη Νέα Υόρκη.






e-mail Facebook Twitter