The secret: Το μυστικό βιβλίο της ευγνωμοσύνης


Συγγραφέας : Byrne, Rhonda
Εκδότης : Πεδίο
Έτος έκδοσης : 2023
ISBN : 978-960-635-676-6
Σελίδες : 192
Κατηγορίες : Συμβουλευτική

17.90 € 16.11 €




Το Μυστικό είναι ένα διεθνές φαινόμενο που έχει εμπνεύσει εκατομμύρια ανθρώπους να αλλάξουν προς το καλύτερο τη ζωή τους.
Τώρα, Το Μυστικό Βιβλίο της Ευγνωμοσύνης προσφέρει ένα απίστευτα ισχυρό εργαλείο για να βιώσετε κι εσείς το Μυστικό και να νιώσετε χαρά και αρμονία σε κάθε πτυχή της ζωής σας.
Γεμάτο αποστάγματα γνώσης και σοφίας από τη Rhonda Byrne, αυτό το όμορφο βιβλίο σάς παρέχει ένα πλαίσιο για να εξασκείτε τη δύναμη της ευγνωμοσύνης κάθε μέρα και σας φωτίζει τον δρόμο για να προσελκύσετε κάθε υπέροχο πράγμα που επιθυμείτε στη ζωή σας.


Η Ρόντα Μπερν (γεν. 1951) είναι Αυστραλιανή συγγραφέας και παραγωγός για την τηλεόραση. Πρόθεση της είναι να δείξει το δρόμο της χαράς και της ευτυχίας στους ανθρώπους. Ξεκίνησε το ταξίδι της με την ταινία "Το μυστικό", την οποία παρακολούθησαν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. Το επόμενο βήμα της ήταν "Το μυστικό" σε βιβλίο, ένα παγκόσμιο best seller, που σήμερα κυκλοφορεί σε 47 γλώσσες και έχει πουλήσει περισσότερα από 19 εκ. αντίτυπα. Η Ρόντα Μπερν συνέχισε το έργο της με τα επόμενα βιβλία της, "Η δύναμη" (2010), best seller στη λίστα των "New York Times" και ¨Η μαγεία" (2012).






e-mail Facebook Twitter