Vampire Academy


Συγγραφέας : Mead, Richelle
Εκδότης : Διόπτρα
Έτος έκδοσης : 2014
ISBN : 960-364-705-8
Σελίδες : 360
Σχήμα : 21x14
Κατηγορίες : Αμερικανική πεζογραφία - Μυθιστόρημα Φανταστική λογοτεχνία

13.50 € 9.32 €




Τα πιο άγρια και επικίνδυνα βαμπίρ στον κόσμο θέλουν να κάνουν τη Λίζα δικιά τους, μια για πάντα! Σχολικές ίντριγκες, απαγορευμένοι έρωτες και σκοτεινά πλάσματα στοιχειώνουν τις νύχτες μας στον «αυτονόητο διάδοχο του Twilight», σύμφωνα με το The Daily Beast, που μεταφέρθηκε και στη μεγάλη οθόνη. Η Ακαδημία του Αγίου Βλαντιμίρ δεν είναι ένα οποιοδήποτε σχολείο – είναι ένα κρυφό μέρος όπου βαμπίρ εκπαιδεύονται στη χρήση μαγείας και έφηβοι, που είναι άνθρωποι κατά το ήμισυ, εκπαιδεύονται για να τους προστατεύουν. Η Ρόουζ Χάθαγουεϊ είναι φύλακας της καλύτερής της φίλης Λίζα, της πριγκίπισσας των βρικολάκων. Στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν, τις σέρνουν πίσω στον Άγιο Βλαντιμίρ – εκεί όπου παραμονεύει ο απόλυτος κίνδυνος.
Η Ρόουζ και η Λίζα μυούνται στον απαγορευμένο έρωτα, στο ανελέητο κοινωνικό παρασκήνιο της Ακαδημίας και στις ακατονόμαστες βραδινές τελετουργίες. Όμως πρέπει να είναι προσεκτικές, γιατί τα πιο άγρια και επικίνδυνα βαμπίρ στον κόσμο θέλουν να κάνουν τη Λίζα δικιά τους, μια για πάντα.


Η Richelle Mead είναι συγγραφέας των bestselling σειρών λογοτεχνίας "Georgina Kincaid", "Dark Swan" και "Vampire Academy", που περιλαμβάνουν συνολικά πάνω από 10 ξεχωριστούς τίτλους. Βιβλία της έχουν κυκλοφορήσει στις Η.Π.Α., το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία, τη Γαλλία, την Ισπανία, τη Γερμανία, τη Βραζιλία, την Πορτογαλία, τη Σουηδία, τη Ρωσία, την Ιταλία, την Ελλάδα και αλλού. Η σειρά "Vampire Academy" αποτελείται από 6 τίτλους, με συνολικές πωλήσεις παγκοσμίως πάνω από 1.000.000 αντίτυπα μέχρι σήμερα. Έχει φιγουράρει για 8 εβδομάδες στη λίστα των best-sellers των "New York Times", και έχει τιμηθεί με βραβείο από την Αmerican Library Association. Ζει στο Seattle των ΗΠΑ.






e-mail Facebook Twitter