Άλλαξε τον τρόπο που σκέφτεσαι και τρως! Τα 8 βήματα


Συγγραφέας : Μεγαρίτη, Γεωργία
Εκδότης : Κομνηνός
Έτος έκδοσης : 2023
ISBN : 978-618-5747-01-5
Σελίδες : 122
Κατηγορίες : Διατροφή Συμβουλευτική

13.78 € 12.40 €




Έχετε αναρωτηθεί, πώς ο τρόπος που αντιμετωπίζετε το φαγητό σας επηρεάζει τη σωματική και πνευματική σας υγεία; Η αλλαγή του τρόπου που σκέφτεστε και ζείτε είναι η ΠΡΩΤΗ πύλη για την κατάκτηση μιας υγιούς εσωτερικής ισορροπίας που οδηγεί στην ευζωία.
Αυτό το βιβλίο σας δίνει τη δυνατότητα να εμβαθύνετε σε έννοιες όπως ο φόβος, οι περιοριστικές πεποιθήσεις, η δίαιτα, ο μεταβολισμός, η ενσυνειδητότητα, ο κορεσμός, η αισιοδοξία, η αυτοπαρατήρηση, ο οραματισμός και η στοχοθέτηση. Και στηρίζεται στη μέθοδο FMOND (Food Monologue On Nutrition Drama), την πρώτη μέθοδο στην Ελλάδα που συνδυάζει την επιστήμη της Νευροβιολογίας και της Διατροφολογίας με την προπονητική ζωής και τη γνωσιακή, συμπεριφορική θεραπεία.
Η γνώση και η κατανόηση των αιτιών που διαταράσσουν τη σχέση σας με τη διατροφή σας, οδηγεί στην κατάκτηση της υγείας που είναι απαλλαγμένη από μάστιγες – ασθένειες που γεννά ο τρόπος ζωής.
«Το φαγητό είναι η σημαντικότερη μορφή τροφής, μα δεν φτάνει για να νιώσεις χορτάτος».
Γεωργία Μεγαρίτη
Συγγραφέας και δημιουργός της μεθόδου FMOND


Η Γεωργία Μεγαρίτη γεννήθηκε στη Χαλκίδα τον Οκτώβριο του 1982, όπου και διαμένει. Φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Κρήτης στο Τμήμα Βιολογίας από όπου αποφοίτησε με τον τίτλο της Βιολόγου. Με τον τίτλο αυτό εργάζεται ως εκπαιδευτικός στον ιδιωτικό τομέα. Άρχισε τη συγγραφή από πολύ νεαρή ηλικία.






e-mail Facebook Twitter