Έχουν έρθει!


Συγγραφέας : Λιβανίδης, Τέλης
Εκδότης : Anubis
Έτος έκδοσης : 2023
ISBN : 978-618-5797-26-3
Σελίδες : 480
Σχήμα : 14x21
Κατηγορίες : Πολιτισμός Μυστήρια φαινόμενα

19.90 € 17.91 €




ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ UFOs

Νέα ευρήματα και μαρτυρίες από κάθε γωνιά του κόσμου έχουν φέρει και πάλι στο επίκεντρο το αναπάντητο ερώτημα της ύπαρξης εξωγήινης ζωής που απασχολεί διαχρονικά την παγκόσμια κοινότητα.

Τα πορίσματα των επιτροπών του αμερικανικού Κογκρέσου και της NASA για τα UFOs, οι μαρτυρίες από το Πεντάγωνο και τις Μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ, οι σοροί εξωγήινων που αποκαλύφθηκαν στο Μεξικό, σημαντικά συμβάντα, αναφορές και θεάσεις στον ελλαδικό χώρο και ανά την υφήλιο κατά τη διάρκεια του 21ου αιώνα, δηλώσεις επιφανών ανθρώπων από την Ελλάδα και το εξωτερικό αποτελούν τα σημαντικότερα πειστήρια για την επίσκεψη εξωγήινων στον πλανήτη.

Είκοσι και πλέον χρόνια έχουν μεσολαβήσει από την πρώτη έκδοση του Έχουν Έρθει! και το βιβλίο είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!

Μια πλήρης, εμπεριστατωμένη καταγραφή και ανάλυση των σημαντικότερων θεμάτων που απασχολούν την παγκόσμια κοινότητα σχετικά με τα UFOs:

• Τα νέα στοιχεία που φέρνει στο φως το άνοιγμα των απόρρητων αρχείων της CIA

• Τα πορίσματα των επιτροπών του αμερικανικού Κογκρέσου και της NASA

• Πολιτικοί και υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι μιλούν για τα UFOs

• Οι πλέον τεκμηριωμένες αναφορές για θεάσεις UFOs που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα

• Οι «ασυνήθιστες» στρατιωτικές δραστηριότητες στην έρημο του Νέου Μεξικού

• Η αλήθεια για τα περίφημα UAPs

• Το επονομαζόμενο «ελληνικό Ρόσγουελ»


Ο Τέλης Λιβανίδης γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε οικονομικά και πληροφορική στην Ελλάδα, την Ελβετία και τον Καναδά. Έχει συνεργαστεί με πολλά ειδικά περιοδικά σε θέματα εκλαϊκευμένης επιστήμης και τεχνολογίας. Μεταξύ άλλων, έχει γράψει βιβλία για τις προφητείες του Νοστράδαμου και την ιστορία των εσωτερικών δογμάτων.






e-mail Facebook Twitter