Απλά βήματα επικοινωνίας. Απλά βήματα επιτυχίας


Συγγραφέας : Δήμητρα Ακριτίδου
Εκδότης : iWrite
Έτος έκδοσης : 2022
ISBN : 978-960-627-320-9
Σελίδες : 160
Κατηγορίες : Συμβουλευτική Αυτογνωσία

13.00 € 9.10 €




Σε έναν κόσµο όπου η πληροφορία είναι εκρηκτική στον αριθµό, και αµφίβολη στην ποιότητα και την εγκυρότητά της, όλες και όλοι µας ψάχνουµε ουσιαστικότερους τρόπους επικοινωνίας µε ανθρώπους που η συνάντησή µας θα γεφυρώνεται από την ίδια εννοιολογική γλώσσα, την κοινή αντίληψη προσδοκιών και µελλοντικών στόχων.

Το βιβλίο αυτό έρχεται να δώσει απαντήσεις στα όποια προβλήµατα επικοινωνίας µπορεί να έχουµε και που µας εµποδίζουν από το να έρθουµε σε βαθύτερη σχέση, τόσο µε τον εαυτό µας, όσο και µε τους άλλους.

Στις σελίδες του, θα µάθουµε για…

την πυραµίδα της επικοινωνίας
τους κινδύνους της ασάφειας
το τι επικοινωνεί η γλώσσα του σώµατος
τον κανόνα των 4 σηµαδιών
τη γλώσσα του σώµατος την ώρα του ύπνου
το τι σηµαίνουν τα ρούχα που φοράµε
το τι δηλώνει ο τρόπος που καθόµαστε
το πώς να διαχειριστούµε «δύσκολους» ανθρώπους
το πώς να χτίσουµε την προσωπική µας εικόνα
Ένα βιβλίο αυτοβελτίωσης για την τέχνη της επικοινωνίας που δίνει ουσιαστικές απαντήσεις από τις εκδόσεις iWrite!


Η Δήµητρα Ακριτίδου είναι διδάκτωρ του τµήµατος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστηµίου Αθηνών. Έχει µεταπτυχιακό στη Διοίκηση Πολιτισµικών Μονάδων. Είναι πτυχιούχος Πολιτικής Επιστήµης Παντείου Πανεπιστηµίου Αθηνών, καθώς και Παιδαγωγικής Ακαδηµίας Ρόδου. Διετέλεσε διευθύντρια σχολικών µονάδων Μεταλυκειακής Εκπαίδευσης (ΙΕΚ), και δηµοσίου σχολείου Πρωτοβάθµιας Εκπαίδευσης. Δίδαξε ως λέκτορας (ΠΔ407) στο τµήµα Βαλκανικών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστηµίου Θεσσαλονίκης και στο Πανεπιστήµιο Δυτικής Μακεδονίας, και υπήρξε επιστηµονικός συνεργάτης στο µεταπτυχιακό της Εκπαιδευτικής Ηγεσίας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστηµίου Κύπρου. Είναι καθηγήτρια Προγραµµάτων Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας στο Πανεπιστήµιο Αιγαίου. Σήµερα είναι Αντιδήµαρχος Παιδείας του Δήµου Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος των Νοµικών Προσώπων των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθµιας και Δευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης.






e-mail Facebook Twitter