Αποδέσμευση από το πεπρωμένο

Ανακάλυψη των τριών ανθρώπινων τύπων: Αποκωδικοποίηση του χαρακτήρα και του σώματος: Ανθρώπινες σχέσεις, συνδυασμοί ζευγαριών, φιλία, γάμος, οικογένεια, εκπαίδευση, επαγγελματικός προσανατολισμός και αθλητισμός
Συγγραφέας : Πασχαλίδης, Γεώργιος
Εκδότης : Media Vista
Έτος έκδοσης : 2012
ISBN : 978-960-9707-03-9
Σελίδες : 325
Τόμος : 2
Σχήμα : 21x14
Κατηγορίες : Προσωπικότητα

19.08 € 13.36 €




Ο κάθε τύπος φτιάχνει ένα σενάριο ζωής, μέσα στο οποίο τοποθετεί και το δικό του ρόλο και νομίζει ότι είναι μοναδικός, ξεχωριστός. Έχω δει και το τονίζω συνέχεια πως το πεπρωμένο δεν είναι τίποτε άλλο παρά οι αδυναμίες - συνήθειες του κάθε τύπου, οι οποίες εμποδίζουν την καθαρή μας σκέψη, παρασύροντάς μας να ζούμε τη ζωή μας αναποτελεσματικά. Πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτό που θεωρούμε πεπρωμένο δεν είναι τίποτε άλλο από τις αδυναμίες του τύπου μας και του χαρακτήρα μας, που αυτός προσδιορίζει, οι οποίες μας οδηγούν να επαναλαμβάνουμε συνέχεια τα ίδια λάθη στη ζωή μας και να πονάμε. Η πληροφορία που έχουμε παραλάβει από τους προγόνους μας και πάνω στην οποία χτίζει ο κάθε τύπος τα ίδια σενάρια ζωής, με ανούσιες μικροπαραλλαγές, βαδίζοντας στα παλιά πανόμοια μονοπάτια. Ο καθένας από εμάς νομίζει ότι είναι μοναδικός και ξεχωριστός, η αλήθεια είναι ότι όλοι ανήκουμε σε μια ομάδα ανθρώπων η οποία φέρει κοινά χαρακτηριστικά, τόσο στο σώμα όσο και στη σκέψη: το 60% του συνολικού πληθυσμού ανήκει στο Γ τύπο, το 25% στο Β τύπο και το 15% στον Α τύπο. Από το 2002, που μου δόθηκε η ικανότητα της διόρασης, είχα κάνει τη διαπίστωση ότι υπάρχουν μόνο τρεις τύποι ανθρώπων. Αμέσως μετά διερεύνησα λεπτομερώς όλα τα βιολογικά χαρακτηριστικά του κάθε τύπου και έκτοτε, μεταφέρω με λόγο, βιβλία και με τα CD-DVD τη γνώση που απέκτησα για τον ανθρώπινο εγκέφαλο και το σώμα.

Ο Γιώργος Πασχαλίδης γεννήθηκε στο Αιγίνιο Πιερίας. Είναι παντρεμένος με τη Χρυσούλα Πασχαλίδη και έχουν τρία παιδιά: τον Δημήτρη, την Ελευθερία και το γαμπρό τους Γιώργο. Το 2009 εκδόθηκε το πρώτο του βιβλίο με τίτλο "Άνοιγμα Αγάπης, Πορεία Ζωής". Ακολούθησαν το ίδιο επιτυχημένα τα τρία ηχητικά βιβλία: "Θρόισμα Αγάπης", "Άγνωστο Παρόν" και "Ο Γιώργος Πασχαλίδης Μιλάει για το Παρόν". Το 2010 κυκλοφόρησε το δεύτερο βιβλίο του με τίτλο "Όταν ο Άνθρωπος Συναντήσει τον Εαυτό του" και το 2011 το τρίτο με τίτλο "Η Γέννηση του Νέου Ανθρώπου: Προγεννητική Φροντίδα". Και τα τρία βιβλία κυκλοφόρησαν από τις εκδόσεις Λιβάνη και έγιναν αμέσως best-sellers μετά την κυκλοφορία τους. Από τις εκδόσεις Media Vista κυκλοφόρησαν τα έργα του με γενικό τίτλο "Αποδέσμευση από το Πεπρωμένο": Τόμος 1: "Ανάλυση των Χαρακτήρων" και Τόμος 2: "Ανθρώπινες Σχέσεις, Συνδυασμοί Ζευγαριών, Φιλία, Γάμος, Οικογένεια, Εκπαίδευση, Αθλητισμός, Επαγγελματικός Προσανατολισμός", που έγιναν επίσης best-sellers. Ο Γιώργος Πασχαλίδης τιμήθηκε με το Διεθνές Βραβείο Λογοτεχνίας Giuseppe Sciacca 2010 και από τον Όμιλο για την Unesco Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδας, για την προσφορά του στον άνθρωπο και την επιστήμη. Παρουσίασε τις ανακαλύψεις του στο 18ο Παγκόσμιο Συνέδριο Νευροεπιστημών & Βιολογικής Ψυχιατρικής στη Νέα Ορλεάνη, στο 20ό Παγκόσμιο Συνέδριο Ψυχιατρικής Γενετικής στο Αμβούργο της Γερμανίας και στο 5ο Παγκόσμιο Συνέδριο Εκπαίδευσης, Έρευνας & Καινοτομίας στη Μαδρίτη.






e-mail Facebook Twitter