Αόρατος εχθρός


Συγγραφέας : Αναστασία Τόλιου
Εκδότης : Εκδόσεις Πηγή
Έτος έκδοσης : 2023
ISBN : 978-960-626-650-8
Σελίδες : 316
Κατηγορίες : Νεοελληνική πεζογραφία - Μυθιστόρημα

18.20 € 16.38 €




Η µυστηριώδης εξαφάνιση του πρωτότοκου γιου της Ποινικολόγου Ισµήνης Ντε Λα Βέγα ξυπνά οδυνηρές αναµνήσεις. Το ταξίδι αναζήτησής του στην Αθήνα, την φέρνει αντιµέτωπη µε πρόσωπα και γεγονότα που για χρόνια προσπαθούσε να αποφύγει.
Παρά τις αντιρρήσεις τον ανωτέρων του, ο Αστυνόµος Ορέστης Νοµικός αναλαµβάνει την υπόθεση, κι ένα ντόµινο εξελίξεων ξετυλίγει σταδιακά το κουβάρι της υπόθεσης, επιβεβαιώνοντας τους χειρότερους φόβους της Ισµήνης. Ένας αόρατος εχθρός κινεί µε µαεστρία τα νήµατα, καταστρώνοντας σχέδιο εκδίκησης, έχοντας σκοπό ζωής να την καταστρέψει. Ο εφιάλτης της Ισµήνης µόλις ξεκίνησε.
Μια ιδανική οικογενειακή ζωή γκρεµίζεται αναπάντεχα και οι σχέσεις των µελών δοκιµάζονται στο έπακρο. Μετά από ένα απρόσµενο συµβάν, τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο…


Η Αναστασία Τόλιου γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 1986 στην πόλη της Βέροιας, στην Ηµαθία. Μεγάλωσε στην Αλεξάνδρεια, όπου και κατοικεί µόνιµα. Είναι παντρεµένη και έχει µία κόρη. Είναι πτυχιούχος Μηχανικός Πληροφορικής του Τ.Ε.Ι. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Εργάστηκε για κάποια χρόνια ως εκπαιδευτικός πληροφορικής σε ιδιωτική σχολή πληροφορικής. Γνωρίζει δύο ξένες γλώσσες, αγγλικά και ισπανικά. Η αγάπη της για τα βιβλία την οδήγησε να ξεκινήσει το συγγραφικό της ταξίδι στα δεκαοκτώ της χρόνια, καταφέρνοντας να γράψει αρκετούς τίτλους βιβλίων χωρίς να πάρει ποτέ την απόφαση να τους εκδώσει. "Το μονοπάτι της λησµονιάς" είναι η πρώτη της συγγραφική προσπάθεια.






e-mail Facebook Twitter