Βοηθός βρεφονηπιοκόμων


Συγγραφέας : Τζίβα, Στέλλα
Εκδότης : Κλειδάριθμος
Έτος έκδοσης : 2024
ISBN : 978-960-645-510-0
Σελίδες : 360
Κατηγορίες : Επαγγελματική εκπαίδευση Βρεφονηπιοκομία - Σπουδή και διδασκαλία

25.00 € 22.50 €




Ένας πλήρης οδηγός ο οποίος περιλαμβάνει σε μορφή ερωταπαντήσεων όλο το γνωσιακό υπόβαθρο το οποίο αφορά την ειδικότητα του Βοηθού Βρεφονηπιοκόμων.

Οι απαντήσεις είναι ενδελεχείς, καλύπτουν την υφιστάμενη και κεκτημένη γνώση αναφορικά με την ειδικότητα, και έχουν γραφεί με απλό, κατανοητό και ευσύνοπτο τρόπο.

Εξάλλου, αυτό το βιβλίο δεν απευθύνεται μόνο σε σπουδαστές δηµόσιων και ιδιωτικών ΙΕΚ, οι οποίοι έχουν τη θέληση να πετύχουν στις εξετάσεις πιστοποίησης αρχικής επαγγελµατικής κατάρτισης, αλλά περιέχει χρήσιμες πληροφορίες για οποιονδήποτε θέλει να εξελίξει όλες αυτές τις γνώσεις σε επαγγελματικό, καθώς και σε μεταγνωστικό επίπεδο.


Η Στέλλα Τζίβα γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Καλλίπολη του Πειραιά. Απέκτησε πτυχίο και το δίπλωμα πιάνου στην τάξη της Ανθούλας Παπαδοπούλου στο "Ελληνικό Ωδείο". Είναι κάτοχος του πτυχίου Αρμονίας και σπουδάστρια του Β΄ έτους Αντίστιξης. Εργάζεται ως καθηγήτρια πιάνου στο Δημοτικό Ωδείο Αμαρουσίου ενώ ως συντάκτρια συνεργάζεται με τα sites www.cultnrenow.gr και www.echodiastasimagazine.gr. Είναι μέλος της Wikipedia, της Μουσικής Βιβλιοθήκης "Λίλιαν Βουδούρη" του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και συνεργάτης με τους συνθέτες Γιώργο Αρκομάνη, Πηγή Λυκούδη, κ.α. Συμμετείχε στις εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Γ. Ρίτσου στο φεστιβάλ Μονεμβασιάς. Το βιβλίο "Ο Λύκος που μαθαίνει πιάνο" είναι η πρώτη της συγγραφική δουλειά. Είναι συνιδρύτρια της λέσχης ανάγνωσης "Οι Δον-Κιχώτισσες" του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου, εθελόντρια στο "Χαμόγελο του παιδιού" και στο " Ίδρυμα Μιμηκοπούλου" ενώ συνεχίζει να ονειρεύεται και να ελπίζει σε έναν καλύτερο κόσμο...






e-mail Facebook Twitter