Γέλιο φαρμάκι


Συγγραφέας : Ζαφείρης, Παναγιώτης
Εκδότης : Ραδάμανθυς
Έτος έκδοσης : 2024
ISBN : 978-618-5712-46-4
Σελίδες : 238
Κατηγορίες : Νεοελληνικά θεατρικά έργα

18.90 € 17.01 €




Τι χρειάζεται κανείς για να στήσει το τέλειο έγκλημα; Εκδίκηση και επιθυμία ή απλά τον σωστό συνεργάτη; Μία σειρά από ατυχή γεγονότα ή απλά το κάρμα που επιστρέφει; Τι κοινό έχουν η οικογένεια ενός επιχειρηματία με πολλές εξωσυζυγικές σχέσεις, ένας θεατρικός θίασος και μια παρέα από γυναίκες που ζουν στο ίδιο σπίτι;

Το έγκλημα της αυτοδικίας μαζί με την επιθυμία του εύκολου χρήματος, περιπλέκονται σε αυτές τις τρεις μαύρες κωμωδίες. Τα μυστικά τριών διαφορετικών σπιτιών, ξεδιπλώνονται μέσα από τραγελαφικές καταστάσεις με τη βοήθεια οικείων χαρακτήρων. Το «Γέλιο Φαρμάκι» του Παναγιώτη Ζαφείρη, αποτελεί ένα homage στον ελληνικό κινηματογράφο, που σε συνδυασμό με το μολιερικό ιδεώδες, καταφέρνει να προσφέρει έναν ανανεωτικό αέρα στη σύγχρονη ελληνική κωμωδιογραφία. Μία σειρά από σπονδυλωτές ιστορίες που πραγματεύονται ζητήματα εκδίκησης, πάθους και εμπιστοσύνης ανάμεσα στα δύο φύλα, γεμάτες με το στοιχείο της ανατροπής.

Αφροδίτη Γερακίτη, ιστορικός – θεατρολόγος


Ο Παναγιώτης Ζαφείρης γεννήθηκε το 1990 στα Χανιά. Σπούδασε στο τμήμα Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών. Πήρε Μεταπτυχιακό στον τομέα της φιλοσοφίας και από το 2017 εκπονεί διδακτορική διατριβή πάλι στη φιλοσοφία. Η σχέση του με τη συγγραφή δεν είναι πρόσφατη, ωστόσο τώρα πραγματοποιεί τη πρώτη του εκδοτική απόπειρα. Ασχολείται ερασιτεχνικά με την συγγραφή παραμυθιών και διηγημάτων από το 2008. Έχει πραγματοποιήσει κάποιες διαδικτυακές δημοσιεύσεις, ενώ παράλληλα ασχολείται ερασιτεχνικά με το θέατρο.






e-mail Facebook Twitter