Δίπλωμα αυτοκινήτου: Πώς να το πάρετε με την πρώτη - Πλήρης έκδοση

Εξετάσεις, θεωρία, πρακτικά και πραγματική οδήγηση
Συγγραφέας : Μπουγατσάς, Απόστολος
Εκδότης : Μπουγατσάς Απόστολος
Έτος έκδοσης : 2019
ISBN : 9786188436374
Σελίδες : 360
Κατηγορίες : Οδήγηση

23.32 € 19.82 €




Το βιβλίο έχει γραφτεί για να διευκολύνει τους υποψηφίους οδήγησης να επιτύχουν στη γραπτή δοκιμασία και να διδαχθούν την πραγματική οδήγηση και ΟΧΙ να πάρουν μόνο την άδεια οδήγησης. Η ανάγνωση του βιβλίου πρέπει να συνοδεύεται από την ανάλογη πρακτική άσκηση. Το βιβλίο δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση τα μαθήματα θεωρίας.
Το εγχειρίδιο περιέχει όλο το υλικό που υπάρχει στο βιβλίο του Υπουργείου Μεταφορών, θεωρία και ασκήσεις, με την ακόλουθη διάταξη:
-Στο ΕΝΘΕΤΟ του βιβλίου υπάρχει η απαραίτητη θεωρία, χρήσιμη για τη μελέτη των ασκήσεων του αντίστοιχου κεφαλαίου του βιβλίου.
-Κάτω από την κάθε ερώτηση του βιβλίου υπάρχει η εξήγηση του συγγραφέα μαζί με συμπληρωματικές εικόνες και άλλες αναφορές που καλύπτουν τη θεωρία και τον κώδικα της κυκλοφορίας, επομένως δεν απαιτείται το επίσημο βιβλίο. Το Ένθετο και το βιβλίο πρέπει να χρησιμοποιούνται μαζί.
-Θα διαπιστώσετε ότι ορισμένες απαντήσεις επαναλαμβάνονται σε ορισμένες περιπτώσεις. Αυτό γίνεται σκόπιμα για καλύτερη εμπέδωση της ύλης.
Το υλικό του εγχειριδίου ξεκίνησε ως πρόγραμμα διδασκαλίας των θεωρητικών μαθημάτων, το οποίο διδασκόταν - και εξακολουθεί να διδάσκεται στα σεμινάρια της σχολής. Σε κάθε επόμενο μάθημα, έγιναν οι απαραίτητες βελτιώσεις και αλλαγές μέχρι το εγχειρίδιο να φτάσει στην τελική σημερινή του μορφή.


Ο Απόστολος Μπουγατσάς γεννήθηκε το 1943. Είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιά. Έχει εργασθεί στο Καναδά για 7 συνεχή χρόνια στην ΙΒΜ International και στην Ελλάδα για 8 συνεχή χρόνια στην GOODYEAR ελαστικά, με την ειδικότητα του οικονομικού αναλυτή. Από το 1986 διατηρεί τη δική του επιχείρηση με τους συνεργάτες του (Πρότυπη Σχολή Οδηγών-ΚΕΘΕΥΟ) στο Μαρούσι.






e-mail Facebook Twitter