Διώξε τη ζήλια


Συγγραφέας : Hasson, Gill
Εκδότης : Μεταίχμιο
Έτος έκδοσης : 2022
ISBN : 978-618-03-2912-4
Σελίδες : 40
Κατηγορίες : Παιδικά βιβλία, Μεταφρασμένα

11.00 € 9.90 €




Πώς αισθάνεσαι όταν κάποιος έχει κάτι που εσύ δεν έχεις ή µπορεί να κάνει κάτι που θα ’θελες κι εσύ να κάνεις; Αν θυµώνεις ή πιστεύεις ότι ο κόσµος δεν είναι δίκαιος, σκέψου ότι όλοι ζηλεύουµε κάποιες φορές. Το βιβλίο αυτό θα σε βοηθήσει να διώξεις τη ζήλια σου.

Η σειρά Τα παιδιά μπορούν δίνει στους µικρούς αναγνώστες συµβουλές, ώστε να µάθουν να διαχειρίζονται συναισθήµατα και καταστάσεις που µπορεί να τους δυσκολεύουν.

• Με εύστοχο κείµενο και ευχάριστη εικονογράφηση, που προσεγγίζουν κάθε θέµα µε χιούµορ και ευαισθησία.
• Στο τέλος περιλαµβάνονται προτεινόµενες δραστηριότητες για τα παιδιά, αλλά και πληροφορίες και συµβουλές προς τους ενήλικες.


Η Gill Hasson είναι δασκάλα, εκπαιδεύτρια και συγγραφέας. Έχει εμπειρία 20 ετών στον τομέα της προσωπικής ανάπτυξης. Είναι ειδική στους τομείς της αυτοπεποίθησης και αυτοεκτίμησης, των δεξιοτήτων επικοινωνίας, της κατηγορηματικότητας και της ανθεκτικότητας της ψυχής. Εργάζεται ως δασκάλα και εκπαιδεύτρια σε εκπαιδευτικούς οργανισμούς, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και επιχειρήσεις, καθώς και στον δημόσιο τομέα. Το έργο της "Mindfulness and Emotional Intelligence" έγινε παγκόσμιο best seller. Έχει γράψει και άλλα βιβλία σχετικά με την αντιμετώπιση δύσκολων ανθρώπων, τη δύναμη της ψυχής, τις δεξιότητες επικοινωνίας και την κατηγορηματικότητα. Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον και το κίνητρό της είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους να συνειδητοποιήσουν τη δύναμή τους, να ζήσουν τη ζωή τους με τον καλύτερο τρόπο.






e-mail Facebook Twitter