Επιχείρηση παιδιά

Συμβουλές για μια επιτυχημένη οικογένεια: Ένα βιβλίο που βοηθάει αποτελεσματικά όλους τους γονείς στην ανατροφή των παιδιών τους
Συγγραφέας : Jay, Ros
Μεταφραστής : Ελιασά, Νοέλα
Εκδότης : Μίνωας
Έτος έκδοσης : 2007
ISBN : 978-960-699-435-7
Σελίδες : 151
Σχήμα : 21x14
Κατηγορίες : Συμβουλευτική Γονείς και παιδιά Οικογένεια
Σειρά : Όλα για το Παιδί μου

5.00 € 3.75 €




Οι βασικές αρχές της διαχείρισης επιχειρήσεων στο σπίτι τους. Εφαρμόστε τους κανόνες αρμονικών εργασιακών σχέσεων για να δημιουργήσετε μια επιτυχημένη οικογένεια. Οι εμπειρίες σχετικά με επιχειρηματικά ζητήματα εφαρμόζονται με εκπληκτικά αποτελέσματα στο ρόλο του γονιού. Το κλείσιμο μιας πώλησης, οι διαπραγματεύσεις με κοινό όφελος, η ικανότητα εύρεσης κινήτρων και διαχείρισης συγκρούσεων, είναι δεξιότητες με τις οποίες τα βγάζουμε πέρα στη δουλειά μας και παρέχουν τα όπλα για να δημιουργήσουμε μια ισορροπημένη οικογένεια. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να μάθουμε να τις εφαρμόζουμε στα παιδιά μας εξίσου καλά όπως και με τους πελάτες μας, το προσωπικό μας ή τους συναδέλφους.

Η Ros Jay είναι ειδική στο μάρκετινγ και στην επικοινωνία και συγγραφέας των βιβλίων "Profitable direct marketing", "The essential marketing sourcebook", "The seven deadly skills of management".






e-mail Facebook Twitter