Ζήσε!


Συγγραφέας : Εύη Ζουρούδη
Εκδότης : Εκδόσεις Ζουρούδη
Έτος έκδοσης : 2022
ISBN : 978-618-85171-3-4
Σελίδες : 98
Κατηγορίες : Επιτυχία και προσωπικότητα Συμβουλευτική

12.80 € 11.52 €




Μία συλλογή κειμένων της Εύης Ζουρούδη, όπου με διαισθητική γραφή αποτυπώνει σημαντικές Αλήθειες.
Μέσα από τα κείμενά της, μας δίνει μια διαφορετική οπτική για τη ζωή και μας προτρέπει να ζήσουμε με αγάπη, χαρά και ευγνωμοσύνη. Μας εμπνέει να βρούμε τη δική μας Αλήθεια και να αγαπήσουμε τον Εαυτό μας.
Κάθε κείμενο μας δίνει απαντήσεις και μας καθοδηγεί, σαν να έχει γραφτεί για εμάς. Ενώ ταυτόχρονα μας δίνει τη δυνατότητα να καταγράψουμε τις δικές μας αλήθειες και τις δικές μας συνειδητοποιήσεις.


Η Εύη Ζουρούδη είναι Δασκάλα Εσωτερικής Ενδυνάμωσης. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νίκαια Αττικής. Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας και είναι κάτοχος Master (ΜΒΑ) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Aston University της Αγγλίας. Απασχολήθηκε στο χώρο των Επιχειρήσεων, διευθύνοντας εκπαιδευτικούς οργανισμούς με μεγάλη επιτυχία. Από το 2001 ξεκίνησε το ταξίδι της στον κόσμο της εσωτερικής αναζήτησης και ενδυνάμωσης. Σκοπός της ζωής της είναι να βοηθάει και να οδηγεί τους ανθρώπους ώστε να επανασυνδεθούν και να συμφιλιωθούν με τον αληθινό τους εαυτό. Ο απλός τρόπος που επικοινωνεί, η διορατικότητα, η θεραπευτική της ενέργεια, το επιστημονικό της υπόβαθρο καθώς και η αυθεντική προσέγγισή της, συμβάλλουν στην αποτελεσματική και ευχάριστη καθοδήγηση των ανθρώπων να συνειδητοποιήσουν την προσωπική, τους δύναμη και να ζήσουν μια ζωή, γεμάτη νόημα. Παρέχει προσωπικές συνεδρίες, διαδραστικά σεμινάρια και μαθήματα. Έχει αναπτύξει μια μοναδική προσέγγιση, τη ΔΙΑΔΡΟΜΗ καθώς και το δικό της σύστημα DoEVI. www.evizouroudi.com






e-mail Facebook Twitter