Η βίβλος της εμμηνόπαυσης


Συγγραφέας : Gunter, Jen
Εκδότης : Μεταίχμιο
Έτος έκδοσης : 2022
ISBN : 978-618-03-2863-9
Σελίδες : 472
Κατηγορίες : Εμμηνόπαυση

18.80 € 13.16 €




Ξεσκεπάζοντας διαδεδομένες παρανοήσεις και επιζήμιες προκαταλήψεις. Το βιβλίο αυτό θα σας αποκαλύψει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την εμμηνόπαυση.

Η εμμηνόπαυση δεν είναι ασθένεια, είναι μια προγραμματισμένη αλλαγή, όπως η εφηβεία. Όπως τα κορίτσια προετοιμάζονται για την εφηβεία, θα πρέπει και οι γυναίκες να εκπαιδεύονται για την εμμηνόπαυση πολύ νωρίτερα, αντί να αφήνονται μόνες, με ενοχλητικά συμπτώματα και πλήθος αντικρουόμενων πληροφοριών? γιατί, όταν καταλαβαίνουν τι συμβαίνει στο σώμα τους, το αξιολογούν σωστά και ζητούν την κατάλληλη βοήθεια όταν χρειάζεται.


Jennifer Gunter Η Jen Gunter (Τζεν Γκάντερ, 1966) είναι γυναικολόγος με εικοσιπενταετή εμπειρία και ειδίκευση στην αντιμετώπιση του χρόνιου πόνου και τις παθήσεις του αιδοίου και του κόλπου, και συγγραφέας. Αρθρογραφεί τακτικά σχετικά με θέματα γυναικείας υγείας σε έντυπα και εφημερίδες, όπως τα εξής: New York Times, Τhe Cut, USA Today, The Hill, Self. Τον Αύγουστο του 2019 ξεκίνησε να προβάλλεται από το CBC (Canadian Broadcasting Corporation) μια μίνι σειρά ντοκιμαντέρ με τίτλο Jensplaining στην οποία η συγγραφέας διαλύει πολύ διαδεδομένες παρανοήσεις σχετικά με τη λειτουργία του γυναικείου αναπαραγωγικού συστήματος και αποκαλύπτει την πραγματικότητα πίσω από τους μύθους.






e-mail Facebook Twitter