Η γενιά της αρετής και της εκδίκησης


Συγγραφέας : Τomi Adeyemi
Εκδότης : Ιβίσκος
Έτος έκδοσης : 2023
ISBN : 978-618-5505-84-4
Σελίδες : 576
Κατηγορίες : Αμερικανική πεζογραφία - Μυθιστόρημα Φανταστική λογοτεχνία

18.50 € 16.65 €




Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ “Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ”

Μετά από έναν αγώνα ενάντια στο ακατόρθωτο, η Ζελί και η Αμαρί κατάφεραν τελικά να επαναφέρουν τη μαγεία στην Ορίσα. Ωστόσο, η τελετή αποδείχτηκε πιο ισχυρή απ’ ό,τι θα μπορούσαν να φανταστούν, αφού αναζωπύρωσε τις δυνάμεις όχι μόνο των μάγων, αλλά και όσων ευγενών είχαν μαγική καταγωγή.
Τώρα, η Ζελί αγωνίζεται να ενώσει τους μάγους σε μια Ορίσα, όπου ο εχθρός είναι εξίσου ισχυρός με εκείνους. Όταν όμως η μοναρχία ενώνει τις δυνάμεις της με τον στρατό για να διατηρήσει τον έλεγχο της Ορίσα, η Ζελί αναγκάζεται να παλέψει για να διασφαλίσει το δικαίωμα της Αμαρί στον θρόνο και να προστατέψει τους καινούργιους μάγους από την οργή της μοναρχίας.
Με τον εμφύλιο να ελλοχεύει στον ορίζοντα, η Ζελί βρίσκεται ξαφνικά σε ένα σημείο καμπής· πρέπει να βρει έναν τρόπο να ενώσει το βασίλειο, αλλιώς η Ορίσα θα διαλυθεί μπροστά στα μάτια της.


Η Τόμι Αντεγιέμι είναι Αμερικανονιγηριανή συγγραφέας και καθηγήτρια Δημιουργικής Γραφής με έδρα της το Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια. Αφού αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ ως αριστούχος Αγγλικής Φιλολογίας, σπούδασε Μυθολογία και Παράδοση της Δυτικής Αφρικής στο Σαλβαδόρ της Βραζιλίας. Το βιβλίο "Η γενιά του αίματος και της οργής" (Children of Blood and Bone) είναι το πρώτο της μυθιστόρημα, το οποίο όπου έχει εκδοθεί γνωρίζει τεράστια επιτυχία, ενώ ήδη μεγάλο κινηματογραφικό στούντιο έχει πάρει τα δικαιώματα για να γυριστεί ταινία. Αποτελεί το πρώτο μέρος τριλογίας που θα κυκλοφορήσει από τις Εκδόσεις Ιβίσκος. Σύντομα θα ακολουθήσει το δεύτερο μέρος "Η γενιά της αρετής και της εκδίκησης" (Children of Virtue and Vengeance).






e-mail Facebook Twitter