Η εκπαίδευση


Συγγραφέας : Sue Me, Tara
Εκδότης : Εκδόσεις Λιβάνη
Έτος έκδοσης : 2014
ISBN : 960-14-2820-8
Σελίδες : 384
Κατηγορίες : Αμερικανική πεζογραφία - Μυθιστόρημα

13.90 € 9.59 €




Στο σαγηνευτικό επίλογο της Τριλογίας της Πειθήνιας της Τάρα Σου Μι, η υποτακτική και ο κυρίαρχός της εξερευνούν πόσο πολύ μπορούν να κάνουν την ηδονή να κρατήσει... Ξεκίνησε από μια κρυφή επιθυμία. Ο εκατομμυριούχος επιχειρηματίας Ναθάνιελ Γουέστ ανέκαθεν έπαιζε με τους δικούς του, αυστηρούς όρους... Η πιο πρόσφατη σύντροφός του, η Άμπι Κινγκ, όμως γκρεμίζει όρια και κόκκινες γραμμές, ξαναγράφοντας τους κανόνες του.
Ένα μυθιστόρημα για ενήλικες. Η Άμπι Κινγκ δεν είχε τολμήσει να διανοηθεί ότι θα μπορούσε να αιχμαλωτίσει την καρδιά του Ναθάνιελ Γουέστ, ενός από τους πιο περιζήτητους εργένηδες της Νέας Υόρκης. Αυτό που ξεκίνησε ως συμφωνία ηδονής του Σαββατοκύριακου έχει εξελιχθεί σε παθιασμένο ειδύλλιο μ' έναν άντρα που γνωρίζει κάθε εκατοστό του σώματος και της ψυχής της - αλλά που, παρ' όλ' αυτά, παραμένει ένας αινιγματικός εραστής. Μπορεί ο Ναθάνιελ να είναι τρυφερός και απίστευτα στοργικός μαζί της, το τείχος του οδυνηρού παρελθόντος του όμως εξακολουθεί να ορθώνεται απαγορευτικό ανάμεσά τους. Η Άμπι ξέρει ότι ο μόνος τρόπος για να κερδίσει πραγματικά την εμπιστοσύνη του είναι να υποταχθεί ολοκληρωτικά σ' αυτόν, ξεπερνώντας όλες της τις αναστολές. Για να οδηγήσει τον Ναθάνιελ στο δρόμο της αληθινής συντροφικότητας, πρέπει πρώτα να του επιτρέψει την είσοδο σ' εκείνα τα σκοτεινά, μυστικά κομμάτια του κόσμου της όπου δεν έχει βρεθεί ποτέ κανείς...


Η Τάρα Σου Μι έγραψε το πρώτο της μυθιστόρημα στην ηλικία των δώδεκα ετών. Θα περνούσαν κάποια χρόνια έως ότου αποφασίσει να αφοσιωθεί στη συγγραφή. Έχοντας γράψει αρκετά μυθιστορήματα, αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της σε κάτι πιο πικάντικο και ξεκίνησε να δουλεύει το "The Submissive" (Η Πειθήνια). Αυτό που άρχισε σαν άσκηση γραφής σύντομα πήρε τη δική του πορεία και οι συνέχειες "The Dominant" (Ο Κυρίαρχος) και "The Training" δεν άργησαν να ακολουθήσουν. Δημοσιευμένη αρχικά στο διαδίκτυο, η τριλογία γνώρισε μεγάλη παγκόσμια επιτυχία. Και τα τρία βιβλία έχουν πλέον διαβαστεί και ξαναδιαβαστεί από εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο. Η Τάρα διατήρησε την ταυτότητά της κρυφή, αρνούμενη να αποκαλύψει ακόμα και στο σύζυγό της το περιεχόμενο του βιβλίου της. Μέχρι και σήμερα, πολύ λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν την αλήθεια (αν και τώρα πια το έχει εξομολογηθεί στον άντρα της). Ζει με το σύζυγο και τα δυο παιδιά της στις Νοτιοανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες.






e-mail Facebook Twitter