Η κόρη της σαγήνης


Συγγραφέας : Kleypas, Lisa
Εκδότης : Elxis
Έτος έκδοσης : 2022
ISBN : 978-618-5543-66-2
Σελίδες : 392
Κατηγορίες : Αμερικανική πεζογραφία - Μυθιστόρημα

16.60 € 14.94 €




Η Φοίβη, λαίδη Κλέαρ, είναι μια όμορφη νεαρή χήρα με δύο παιδιά.
Παρόλο που δεν έχει γνωρίσει ποτέ της από κοντά τον Γουέστ Ρέιβενελ, είναι απολύτως σίγουρη ότι δεν πρόκειται για τίποτα περισσότερο από έναν αισχρό τραμπούκο.
Στα σχολικά του χρόνια συνήθιζε να τυραννάει τον άντρα της και η Φοίβη ποτέ δεν θα του το συγχωρήσει αυτό.

Όμως η μοίρα παίζει το δικό της παιχνίδι.
Η Φοίβη νιώθει τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια της όταν ανακαλύπτει ότι ο γοητευτικός άντρας που συναντά στον γάμο του αδελφού της ακούει στο όνομα Γουέστ Ρέιβενελ.

Η έλξη ανάμεσά τους είναι κεραυνοβόλα, ο Γουέστ δεν μπορεί να το αρνηθεί αυτό.
Όμως είναι ένας άντρας με αμαυρωμένο παρελθόν, όσο και αν πασχίζει να γυρίσει σελίδα.

Ξέρει πολύ καλά ότι ποτέ δεν θα μπορούσε να έχει μια γυναίκα σαν τη Φοίβη.
Κι όμως τη θέλει όσο δεν θέλησε τίποτε άλλο στη ζωή του.


Η Lisa Kleypas γεννήθηκε το 1964 και είναι Αμερικανίδα συγγραφέας ρομαντικών μυθιστορημάτων εποχής αλλά και σύγχρονων. Τα βιβλία της έχουν γίνει best sellers και έχουν μεταφραστεί σε δεκατέσσερις γλώσσες. Το 1985 αναδείχθηκε Μις Μασαχουσέτη και το 1986 διαγωνίστηκε για τον τίτλο της Μις Αμερική. Άρχισε να γράφει ρομαντικά μυθιστορήματα κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών από το Κολέγιο Γουέλσλι, όπου σπούδαζε πολιτικές επιστήμες. Οι γονείς της συμφώνησαν να τη στηρίξουν για λίγους μήνες μετά την αποφοίτησή της, έτσι ώστε να μπορέσει να ολοκληρώσει το πρώτο της χειρόγραφο. Περίπου δύο μήνες αργότερα, στην ηλικία των 21 ετών, εκδόθηκε σε βιβλίο. Έχει γράψει είκοσι ένα μυθιστορήματα και έχει βραβευθεί με το βραβείο RITA. Κατοικεί στην πολιτεία της Ουάσινγκτον με τον σύζυγο και τα δύο παιδιά τoυς.






e-mail Facebook Twitter