Η μαμά ξέρει


Συγγραφέας : Φραντζέσκα Βουλάγκα
Εκδότης : Διάπλαση
Έτος έκδοσης : 2023
ISBN : 978-960-567-284-3
Σελίδες : 36
Κατηγορίες : Παιδικά βιβλία, Ελληνικά

13.00 € 11.70 €




Η μαμά ξέρει πολλά πράγματα: να σε φροντίζει, να σε προστατεύει, να κάνει τη ζωή σου καλύτερη, να σε συμβουλεύει, να σου παραστέκεται. Κι εσύ που απολαμβάνεις την αγκαλιά και τα φιλιά της, χαίρεσαι να έχεις πλάι σου κάποιον που τα ξέρει όλα.

Το πιο σπουδαίο όμως που ξέρει η μαμά είναι πως τίποτα δεν ξέρει, και πως όλα καθώς μεγαλώνεις μαζί σου τα μαθαίνει!

Μια ποιητική ιστορία πλαισιωμένη με τρυφερές εικόνες από το ζωικό βασίλειο, για όλα όσα είναι έτοιμη να κάνει μια μητέρα για να μεγαλώσει το παιδί της σε ένα περιβάλλον αγάπης και ασφάλειας και τα εφόδια που θα του δώσει για να συνεχίσει την πορεία του στη ζωή.


Η Φραντζέσκα Βουλάγκα γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 1983 στη Θεσσαλονίκη, όπου και μεγάλωσε. Εξακολουθεί να ζει και να εργάζεται εκεί. Είναι απόφοιτος της Παιδαγωγικής Σχολής του Ο.Α.Ε.Δ., του τμήματος Βρεφονηπιοκομίας, με σπουδές αγγλικής και γαλλικής γλώσσας. Στον ιδιωτικό τομέα, αρχικά, εργάστηκε ως παιδαγωγός, σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς, και ταυτόχρονα ασχολήθηκε με τη φροντίδα και τη δημιουργική απασχόληση βρεφών και νηπίων. Από το 2008 και εφεξής είναι δημοτική υπάλληλος αορίστου χρόνου στον Δήμο Θεσσαλονίκης, τα τελευταία χρόνια εκ των οποίων εργάζεται ως διοικητική υπάλληλος στη διεύθυνση των παιδικών σταθμών. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Η μεγάλη της αγάπη για τα παιδιά ήταν αυτή που την ενέπνευσε και την οδήγησε να ασχοληθεί με τη συγγραφή παιδικών βιβλίων.






e-mail Facebook Twitter