Η μέθοδος πασπαρτού 30

Για αυτογνωσία, αναγνώριση επιθυμιών, αντιμετώπιση άγχους
Συγγραφέας : Γεωργιάδου, Νένα
Εκδότης : Οξυγόνο
Έτος έκδοσης : 2021
ISBN : 978-618-00-3121-8
Σελίδες : 152
Κατηγορίες : Ψυχολογία Αυτογνωσία

19.30 € 13.51 €




Η Πασπαρτού 30 είναι μία μέθοδος που δημιουργήθηκε και εξελίχθηκε μέσα από την πολυετή εμπειρία συνεδριών στην επαγγελματική μου πορεία ως ψυχολόγος. Μέσα σε αυτά τα χρόνια ένα από τα συνηθέστερα προβλήματα των ανθρώπων που ερχόταν στο γραφείο μου αφορούσαν στις κρίσεις πανικού και στην ανάγκη εύρεσης βαθύτερων επιθυμιών.
Όλοι οι άνθρωποι δεν είμαστε ίδιοι, αφού έχουμε διαφορετική κουλτούρα, ποικίλες εμπειρίες, διαφορετικό μορφωτικό επίπεδο και φυσικά αλλιώτικη φιλοσοφία ζωής. Έχουμε, όμως, κάτι κοινό: παρόμοιες, αν όχι σχεδόν ίδιες, συναισθηματικές ανάγκες. Ήταν βασικό, λοιπόν, να βρω έναν τρόπο προσέγγισης που να είναι βοηθητικός σε όσο το δυνατόν περισσότερες περιπτώσεις ανθρώπων γινόταν. Η μέθοδος Πασπαρτού 30 προέκυψε σταδιακά και με πολλή σκέψη μέσα από όλη αυτή την ανάγκη μου να βοηθήσω τους ανθρώπους που έρχονταν στο γραφείο μου για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματά τους και για να ανακαλύψουν τις βαθύτερες συναισθηματικές τους ανάγκες.
Ενώ ξεκίνησε πειραματικά, στην πορεία αποδείχθηκε πως η συγκεκριμένη μέθοδος είναι πολύ βοηθητική τόσο στο να μετριάζει το άγχος, όσο και στο να φέρνει στην επιφάνεια τις βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες του ατόμου.
Ονομάστηκε πασπαρτού επειδή είναι, τρόπος του λέγειν, ένα κλειδί που ανοίγει όλες τις πόρτες, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε, ανεξαρτήτως ηλικίας ή μορφωτικού επιπέδου, τόσο για την αντιμετώπιση του άγχους όσο και για την επαφή με τον εσωτερικό του εαυτό.

 


Η Νένα Γεωργιάδου είναι επαγγελματίας ψυχολόγος, ενεργό μέλος του Πανελλήνιου Ψυχολογικού Συλλόγου (www.psy.gr). Ζει και εργάζεται στην Αθήνα όπου διατηρεί γραφείο ψυχολόγου. Η συγγραφέας, εκτός των άλλων, έχει διδάξει τα μαθήματα "Επικοινωνία" και "Πειθώ" στη Σιβιτανίδειο Σχολή. Επίσης, είναι εισηγήτρια και σε επιμορφωτικά σεμινάρια με θέματα ψυχολογίας - παιδοψυχολογίας. Το επίσημο site της είναι www.psixi.gr. Τα βιβλία της ("Τα μυστικά της αυτοπεποίθσης" και "Παιδιά γονείς κι αυτοπεποίθηση") χαρακτηρίζονται από τον ευχάριστο και ευκολονόητο τρόπο γραφής και φυσικά από τη χρηστικότητά τους.






e-mail Facebook Twitter