Η Μελίτα και ο Ζαχαρούλης


Συγγραφέας : Μεταξά, Μαριάννα
Εικονογράφος : Φοβάκης Ηρακλής
Εκδότης : Οσελότος
Έτος έκδοσης : 2018
ISBN : 960-564-598-4
Σελίδες : 32
Σχήμα : 26x21
Κατηγορίες : Παιδικά βιβλία, Ελληνικά

12.00 € 8.40 €




Θα μπορέσει η Μελίτα, με τη βοήθεια του Ζαχαρούλη, να βρει το μαγικό κλειδί για να γυρίσει η πριγκίπισσα Ινσουλινούλα στην αγαπημένη της πολιτεία;
Θα καταφέρουν να διώξουν την κακιά Κετόνη
από το βασίλειο, ώστε να επιστρέψει το χαμόγελο
στους κατοίκους της Γελαστούπολης;


Η Μελίτα και ο Ζαχαρούλης είναι ένα τρυφερό παραμύθι που ξεναγεί το παιδί στον άγνωστο κόσμο του διαβήτη και το βοηθά να πιστέψει πως μπορεί να συνεχίσει να ζει, να ονειρεύεται και να μεγαλώνει μαζί του αρμονικά, χωρίς να τον φοβάται. Το ταξίδι στα χωριά της Γελαστούπολης ανοίγει τον δρόμο της δύναμης, της αισιοδοξίας και της ελπίδας στο παιδί για τον καινούριο του συγκάτοικο, ώστε να είναι ανέφελη η πορεία του μαζί του. Γιατί κάθε παιδική ψυχή κρύβει μέσα της ένα όνειρο που μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Κρύβει ένα θαύμα, αρκεί να του απλώσουμε το χέρι και να το βοηθήσουμε να το φανερώσει!

 

 


Η Μαριάννα Μεταξά γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε στη Ράλλειο Παιδαγωγική Ακαδημία Πειραιά και στη συνέχεια στο Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Παρακολούθησε σεμινάρια δημιουργικής γραφής και ψυχολογίας παιδιών και εφήβων στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Υπηρετεί ως εκπαιδευτικός της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης τα τελευταία είκοσι δύο χρόνια. Το βιβλίο "Γλυκιά μου Κέλλυ" είναι η πρώτη της συγγραφική προσπάθεια, καθώς η γραπτή έκφραση ήταν ανέκαθεν η μεγάλη της αγάπη. Στον ελεύθερο χρόνο της αρθρογραφεί ερασιτεχνικά σε τοπική εφημερίδα και παίρνει ενεργό μέρος σε εκδηλώσεις εθελοντισμού και κοινωνικής προσφοράς.






e-mail Facebook Twitter