Η πριγκίπισσα των κλεφτών


Συγγραφέας : MacLean, Sarah
Εκδότης : Elxis
Έτος έκδοσης : 2023
ISBN : 978-618-219-036-4
Σελίδες : 536
Κατηγορίες : Αμερικανική πεζογραφία - Μυθιστόρημα

16.60 € 14.94 €




Ένα ελκυστικό προσωπείο
Μεγαλωμένη ανάμεσα στους πιο διαβόητους εγκληματίες του Λονδίνου, σε ένα γύρισμα της ζωής η Αδελαΐδα Φράμπτον θα βρεθεί στις λαμπερές αίθουσες χορού του Μέιφερ.
Δίνοντας την εντύπωση πως πρόκειται για μια γυναίκα ασήμαντη και αδιάφορη και χρησιμοποιώντας τις ιδιαίτερες δεξιότητές της, θα βοηθήσει απρόθυμες νύφες να αποφύγουν τον γάμο, κρύβοντας ταυτόχρονα έτσι και το δικό της σκοτεινό παρελθόν.

Ένας ισχυρός δούκας
Ο Χένρι Κάρινγκτον, δούκας του Κλέιμπορν, είναι η προσωποποίηση της τελειότητας και σίγουρα δεν έχει χρόνο για τα σκάνδαλα που προκύπτουν κάθε φορά από την Αδελαΐδα.
Η φήμη του είναι άψογη και το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται είναι μια ενοχλητική γυναίκα να ανακαλύψει την αλήθεια του παρελθόντος του ή τα μυστικά που κρατά μόνο για τον εαυτό του.

Ο τέλειος συνδυασμός
Οι δυο τους θα ξεκινήσουν ένα περιπετειώδες ταξίδι στη Βρετανία για να σταματήσουν έναν γάμο.
Ο δούκας δεν έχει άλλη επιλογή από το να την ακολουθήσει, παρά όλους τους κακούς οιωνούς.
Η Αδελαΐδα σύντομα θα συνειδητοποιήσει πως τα φιλιά του μπορούν να κλέψουν μέχρι και τη δική της καρδιά, ενώ εκείνος είναι ικανός για τα πάντα.


Η Sarah MacLean είναι φανατική υπέρμαχος της ρομαντικής λογοτεχνίας, μιλώντας ευρέως γι’ αυτή σε δοκίμια που αναφέρονται σε φύλα και πολιτισμούς. Είναι αρθρογράφος μιας μηνιαίας στήλης αφιερωμένης στα καλύτερα της λογοτεχνίας για λογαριασμό της Washington Post. Η δουλειά της στην υποστήριξη της ρομαντικής λογοτεχνίας καθώς και οι γυναίκες που τη διάβασαν, της εξασφάλισαν μια θέση στη λίστα του Jezebel.com για το 2014 και οδήγησαν το Entertainment weekly να την αποκαλέσει "χαριτωμένα μανιώδη". Ζει στην πόλη της Νέας Υόρκης με τον άντρα της και την κόρη τους.






e-mail Facebook Twitter