Ημερολόγιο 2019 ReadmebyEleni


Συγγραφέας : Ελένη Αλεξανδροπούλου
Εκδότης : Το Δόντι
Έτος έκδοσης : 2018
ISBN : 618-02-1134-5
Κατηγορίες : Ημερολόγια

12.00 € 9.00 €




Ενα μοναδικό ημερολόγιο για το 2019 είναι μια ιδέα της Ελένης Αλεξανδροπούλου (ReadmebyEleni) και είναι εμπνευσμένο από τη δημοφιλή και ιδιαίτερη παρουσία της σε facebook και instagram. Έχει θέμα τα όνειρα, είναι εβδομαδιαίο και μαζί με τις απαραίτητες χρηστικές πληροφορίες για το 2019, χρωματίζεται από τις ξεχωριστές παρεμβάσεις της Ελένης.

Αν δεν πιστέψεις πρώτος εσύ ο ίδιος στα όνειρά σου, δεν θα το κάνει κανένας άλλος! Το κυνήγι τους και πόσο μάλλον η πραγματοποίησή τους δεν είναι κάτι εύκολο και απλό. Δεν ξυπνάς ένα πρωί και τα βλέπεις όλα έτοιμα. Μακάρι να δούλευε έτσι, όμως δεν δουλεύει. Τα όνειρα απαιτούν προσπάθεια, πίστη ότι θα τα καταφέρεις και το κυριότερο να μην τα εγκαταλείψεις όταν κουραστείς!

Έτσι και για μένα, αυτό το ημερολόγιο που κρατάτε στα χέρια σας αποτελούσε μια ιδεα κι ένα όνειρο που κυνηγούσα δύο χρόνια. Χρειάστηκαν πολλή πίστη, ενέργεια, σχεδιασμός, βήματα που έκανα μόνη μου προς αυτή την κατεύθυνση, και τέλος το κατάλληλο timing και οι κατάλληλοι άνθρωποι που πίστεψαν σε όλο αυτό μαζί μου! Πρώτα όμως, το είχα πιστέψει εγώ!

Η συνέχεια στις σελίδες του…


Η Ελένη Αλεξανδροπούλου είναι ηθοποιός και συγγραφέας. Δύο όνειρα που από μικρή ονειρευόταν και μεγαλώνοντας άρχισε να τα πραγματοποιεί. Έχει γράψει και εκδώσει δύο ημερολόγια, μια ατζέντα γραφείου και το «νεογέννητο» ημερολόγιό των «ονείρων» της, ένα ημερολόγιο για το 2019. Αρθρογραφεί επίσης και στο διαδικτυακό της blog readmebyeleni, όπου επικοινωνεί και μοιράζεται τις σκέψεις της με τους αναγνώστες της.






e-mail Facebook Twitter