Θα με συγχωρέσεις;


Συγγραφέας : Προδρόμου, Μαρία, 1980-
Εκδότης : Εκδόσεις Έαρ
Έτος έκδοσης : 2024
ISBN : 978-618-5368-88-3
Σελίδες : 32
Κατηγορίες : Παιδικά βιβλία, Ελληνικά

8.00 € 7.20 €




Η Χαρά και η Ιόλη είναι φίλες κολλητές. Γνωρίζονται από το νηπιαγωγείο. Στο σχολείο κάθονται στο ίδιο θρανίο. Μοιράζονται τα πράγματά τους. Λένε τα μυστικά τους. Τα διαλείμματα παίζουν πάντα μαζί.

Μια μέρα, η Ιόλη θα γίνει η αιτία να μην μπορέσει η Χαρά να συμμετέχει στον διαγωνισμό ζωγραφικής. Θα είναι εύκολο για τη Χαρά να συγχωρέσει τη φίλη της; Θα μπορέσει να βρει μέσα στην καρδιά της τη δύναμη να δεχτεί τη συγγνώμη της Ιόλης ή η απογοήτευση και η στεναχώρια θα σταθούν εμπόδιο;


Η Μαρία Προδρόμου γεννήθηκε στη Λάρνακα το Νοέμβριο του 1980, αλλά κατάγεται από τον Αγιο Σέργιο και το Αρναδί, κατεχόμενα χωριά της επαρχίας Αμμοχώστου. Η μεγάλη της αγάπη για τα παιδιά την οδήγησε να σπουδάσει δασκάλα στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Μέσα από τα μάτια των παιδιών και την καθημερινή επαφή μαζί τους, βλέπει το δικό τους κόσμο που αποτελεί πηγή έμπνευσης για τις ιστορίες της. Αφορμή για την πρώτη της συγγραφική απόπειρα στάθηκε η αδελφική της φίλη Άντρη, που την ενθάρρυνε να μετατρέψει τις σκέψεις της σε λέξεις και να τις μεταφέρει στο χαρτί. Είναι μέλος του Κυπριακού Συνδέσμου Παιδικού και Νεανικού Βιβλίου. Από τις εκδόσεις Σταμούλη κυκλοφορεί το βιβλίο της "Το ταξίδι της αγάπης".






e-mail Facebook Twitter