Θρυλικές περιπέτειες Conan - Η σκοτεινή λίμνη κι άλλες ιστορίες


Συγγραφέας : Thomas, Roy
Εκδότης : Anubis
Έτος έκδοσης : 2020
ISBN : 978-960-623-202-2
Σελίδες : 352
Κατηγορίες : Κόμικς

21.90 € 16.43 €




Για μία ακόμα φορά θα ταξιδέψουμε στον γεμάτο κινδύνους κόσμο του Κόναν και θα ακολουθήσουμε το μονοπάτι των μοναδικών ιστοριών του όπως το χάραξαν οι κορυφαίοι δημιουργοί, και ανάμεσά τους οι Roy Thomas, John Buscema, Neal Adams, Barry Windsor Smith και πολλοί άλλοι!

Σε αυτόν τον τόμο θα βρείτε τις ιστορίες που είχαν δημοσιευτεί για πρώτη φορά στη σειρά "Τα Χρονικά του Θρυλικού Ήρωα" αλλά και άγνωστα κατορθώματα του μοναδικού ήρωα στις τρεις καινούργιες ιστορίες "Η Σκοτεινή Λίμνη", "Η Κατάρα του Μονόλιθου" και "Το Άντρο του Παγοσκώληκα".


Ο Roy Thomas γεννήθηκε στις 22 Νοεμβρίου 1940 στο Μιζούρι των ΗΠΑ. Από μικρή ηλικία έδειξε την αγάπη του για τα κόμιξ, καθώς έγραφε και σχεδίαζε τα δικά του περιοδικά. Εργάστηκε ως εκπαιδευτικός για τέσσερα χρόνια και το 1965 ξεκίνησε τη συνεργασία του με τη Marvel Comics. Έκτοτε το όνομα του συνδέθηκε αναπόσπαστα με τις εικονογραφημένες περιπέτειες του Κιμμέριου ήρωα του R.Ε. Howard, τις οποίες ξεκίνησε να γράφει στις αρχές του 1970, σε εικονογράφηση του Barry Windsor Smith. Πρόσφατα επέστρεψε στο θρυλικό ήρωα με την έκδοση μιας εγκυκλοπαίδειας για την Υβοριανή εποχή και τις περιπέτειες του Βάρβαρου.






e-mail Facebook Twitter