Καθάριο Σώμα, Καθάριος Νους


Συγγραφέας : Hubbard, L. Ron, 1911-1986
Εκδότης : New Era Publications
Έτος έκδοσης : 2013
ISBN : 9788740202892
Σελίδες : 268
Κατηγορίες : Σαϊεντολογία

17.00 € 16.15 €




Αισθάνεσαι ότι έχεις μικρότερη εγρήγορση και συναίσθηση απ’ όσο είχες παλιότερα; Ότι είσαι κουρασμένος ή ότι η ενέργειά σου έχει στερέψει χωρίς κανένα φανερό λόγο; Ότι είσαι ανέκφραστος ή ακόμα και άψυχος; Η ολοκαίνουργια έκδοση του βιβλίου Καθάριο Σώμα, Καθάριος Νους περιέχει τη λύση.

Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος μας πνίγεται στις τοξικές ουσίες: ναρκωτικά και φάρμακα, ρύποι, χημικά προϊόντα οικιακής χρήσης, συντηρητικά τροφίμων και ούτω καθεξής. Οι ουσίες αυτές μπορούν να παραμείνουν στο σώμα σου για χρόνια, αμβλύνοντας τις αισθήσεις σου, μειώνοντας την ικανότητά σου να σκέφτεσαι καθαρά και, ακόμη χειρότερα, εμποδίζοντας την οποιαδήποτε πρόοδό σου, ψυχικά και πνευματικά.

Στο βιβλίο Καθάριο Σώμα, Καθάριος Νους του Λ. Ρον Χάμπαρντ δίνεται μια πλήρης περιγραφή του Προγράμματος Αποκάθαρσης, μιας εντελώς φυσικής αγωγής που έχει σχεδιαστεί για να εξαλείψει τα συσσωρευμένα φάρμακα/ναρκωτικά και τις τοξίνες από τον οργανισμό σου και να σε απαλλάξει από τις ολέθριες επιπτώσεις που έχουν στο σώμα, τη διάνοια και το πνεύμα σου.

Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι απ’ όλο τον κόσμο και όλα τα κοινωνικά στρώματα είχαν την εμπειρία των αποτελεσμάτων από το Πρόγραμμα Αποκάθαρσης που τους άλλαξαν τη ζωή, στα οποία περιλαμβάνονται:

  • Η ικανότητα να σκέφτεσαι καθαρά
  • Αυξημένη ενέργεια, ενθουσιασμός και ζωντάνια
  • Μεγαλύτερη πνευματική εγρήγορση και ικανότητα συγκέντρωσης
  • Θεαματική βελτίωση της συνολικής υγείας και ευτυχίας
  • Μια πιο θετική στάση απέναντι στη ζωή
  • Αυξημένη αίσθηση πνευματικής ευεξίας

Ανακάλυψε ο ίδιος το θαύμα του Προγράμματος Αποκάθαρσης στο βιβλίο Καθάριο Σώμα, Καθάριος Νους του Λ. Ρον Χάμπαρντ.


Ο L. Ron Hubbard (πλήρες όνομα: Lafayette Ronald Hubbard) γεννήθηκε στο Τίλντεν της Νεμπράσκα το 1911 και πέθανε στο Κρέστον της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ το 1986, σε ηλικία 74 ετών. Άρχισε την καριέρα του ως συγγραφέας λογοτεχνίας του φανταστικού και επιστημονικής φαντασίας. Το 1950 κωδικοποίησε και εξέδωσε σε βιβλίο τη διδασκαλία του για μία μέθοδο αυτοβοήθειας, με τίτλο "Διανοητική" ("Dianetics"). Στη συνέχεια ανέπτυξε περισσότερο τις ιδέες του, ιδρύοντας το ρεύμα της Σαϊεντολογίας, το οποίο θεωρείται σήμερα μία εναλλακτική μέθοδος προσέγγισης της πίστης και της πνευματικής υγείας ("Εκκλησία της Σαϊεντολογίας") .






e-mail Facebook Twitter