Λένια. Μία ιστορία με όνομα


Συγγραφέας : Συρίγου, Αλεξάνδρα
Εκδότης : Εκδόσεις Έξη
Έτος έκδοσης : 2023
ISBN : 978-618-5713-54-6
Σελίδες : 506
Κατηγορίες : Νεοελληνική πεζογραφία - Μυθιστόρημα

9.90 € 8.91 €




Κάποιοι άνθρωποι γεννιούνται για να χαρίσουν απλόχερα αγάπη. Και κάποιοι άλλοι για να σπείρουν τον όλεθρο και την καταστροφή.

Η Γιασεμή αγάπησε με πάθος τον Κωσταντή, μα τα βήματά του τον οδηγούσαν πάντα μακριά της. Εκείνη, όμως, δεν έπαψε στιγμή να περιμένει, γιατί ήξερε πως αυτό που ένιωθε δεν ήταν επιπόλαιο, πως αυτός ο άνθρωπος είχε καταλάβει μια θέση στην καρδιά της που κανείς άλλος δεν θα μπορούσε να πάρει. Και πράγματι, σαν τα χρόνια πέρασαν, με πίκρες και με βάσανα, η μοίρα τους ένωσε με νήματα ανεξάντλητα στη φθορά του χρόνου. Μα τo πιο πολύτιμο δώρο που τους έκανε η ζωή, ήταν ο καρπός της αγάπης τους, η Λένια τους.

H Λένια γεννήθηκε μέσα από την αγάπη και όταν αποφάσισε να πορευτεί στη ζωή της με τον Άρη, πίστευε ότι θα είναι για πάντα. Όμως, μέσα σε μια στιγμή γκρεμίστηκαν αναπάντεχα όλα τα όνειρά της. Η Λένια απομακρύνεται από τη ζωή του αθόρυβα, δίχως μια λέξη. Εξαφανίζει καλά τα ίχνη της και χάνεται στην άλλη άκρη της γης. Γνώρισε ξανά τον έρωτα, την προδοσία, μα κανείς δεν στάθηκε ικανός να κερδίσει την καρδιά της. Ώσπου ένα μοιραίο ατύχημα θα φέρει ξανά τον Άρη στον δρόμο της…


Η Αλεξάνδρα Συρίγου γεννήθηκε από Κυκλαδίτες γονείς στην Αθήνα το 1949. Απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, άσκησε τη δικηγορία για τέσσερα χρόνια, πριν την ένταξή της στο επιστημονικό δυναμικό του υπουργείου Οικονομικών, όπου εργάζεται μέχρι σήμερα. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά.






e-mail Facebook Twitter