Μαμά, έχω κάτι να σου πω…


Συγγραφέας : Χριστίνα Σεραφείμ
Εκδότης : Εκδόσεις Τσιτουρίδης
Έτος έκδοσης : 2023
ISBN : 978-618-84970-7-8
Σελίδες : 40
Κατηγορίες : Μητέρες και παιδιά Θάνατος

13.30 € 11.97 €




Ο πόνος, η λύπη και ο θυμός αποτελούν στάδια στη διεργασία ενός πένθους. Το βιβλίο αυτό αποτελεί τη δημιουργική έκφραση ενός θρήνου, τη συναισθηματική εκδήλωση πόνου που αναδύεται από μία αληθινή απώλεια: την πρώιμη απώλεια της μητέρας.
Το δραματικό ύφος του κειμένου και των εικόνων αντισταθμίζεται από μια αδιάψευστη αίσθηση χαρμολύπης και ελπίδας: την ελπίδα της επαναντάμωσης και της αιωνιότητας.


Η Χριστίνα Σεραφείμ είναι αριστούχος Διδάκτωρ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης. Γεννήθηκε στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας, όπου και σπούδασε Γερμανική Λογοτεχνία, Ψυχολογία και Παιδαγωγική. Καλεσμένη ως ομιλήτρια σε επιστημονικά συνέδρια της αρέσει να μιλάει για την τέχνη, το Ρομαντισμό και την παθολογική αγάπη. Είναι ερωτευμένη με τη Θεσσαλονίκη, όπου ζει με το σύζυγό της και τα δύο τους παιδιά. Μυστικό της όπλο και πηγή έμπνευσης είναι το γραφείο της στο κέντρο της πόλης, όπου κάνει προσωπικές συνεδρίες για την απελευθέρωση από διάφορες καθημερινές εξαρτήσεις, όπως είναι το κάπνισμα, η διαταραχή επεισοδιακής πολυφαγίας και η συνεξάρτηση.






e-mail Facebook Twitter