Μαντάμ Μπατερφλάι


Μεταφραστής : Γεροκώστα, Εύη
Εικονογράφος : Lacombe, Benjamin
Διασκευαστής : Lacombe, Benjamin
Εκδότης : Κόκκινη Κλωστή Δεμένη
Έτος έκδοσης : 2022
ISBN : 978-618-5151-37-9
Σελίδες : 38
Σχήμα : 29x21
Κατηγορίες : Παιδική και εφηβική λογοτεχνία, Μεταφρασμένη

19.50 € 17.55 €




Καημένη Μπατερφλάι...! Έχουν δίκιο όσοι λένε ότι κάθε φορά που αγγίζουμε τα φτερά μιας πεταλούδας την καταδικάζουμε. Μια γιαπωνέζα γκέισα, η Μπατερφλάι, παντρεύεται τον Πίνκερτον, έναν αμερικανό αξιωματικό, πιστεύοντας στις εφήμερες υποσχέσεις του. Εκείνος την εγκαταλείπει, εκείνη τον περιμένει για τρία ολό-κληρα χρόνια. Όταν ο Πίνκερτον επιστρέφει για να διεκδικήσει αυτό που νομίζει ό,τι του ανήκει, όλα είναι διαφορετικά... Πρόκειται για ένα λιμπρέτο βασισμένο στην ομώνυμη όπερα του Τζάκομο Πουτσίνι και στο βιβλίο του Πιερ Λοτί "Η κυρία Χρυσάνθεμο".

Ο καταξιωμένος εικονογράφος Μπενζαμέν Λακόμπ παρουσιάζει μια ιδιαίτερη ανάγνωση αυτής της υπέροχης ιστορίας αγάπης όπου, για πρώτη φορά, ο Πίνκερτον εμφανίζεται πνιγμένος στις ενοχές.

Πρόκειται για ένα λιμπρέτο βασισμένο στην ομώνυμη όπερα του Τζάκομο Πουτσίνι και στο βιβλίο του Πιερ Λοτί Η κυρία Χρυσάνθεμο.

Αυτό το βιβλίο–έργο τέχνης, με τις εκθαμβωτικές ελαιογραφίες και μια εντυπωσιακή νωπογραφία με μολύβια και ακουαρέλες που ξεδιπλώνεται σε μήκος 8 μέτρων, μας ταξιδεύει σε μια Ιαπωνία γεμάτη μαγικές εικόνες και αντιθέσεις.







e-mail Facebook Twitter