Μια αναπνοή ΙΙ

Η συνθήκη έσπασε ... ο πόλεμος ξεκίνησε
Συγγραφέας : Μαίρη Σγουρού
Εκδότης : Maradel Books
Έτος έκδοσης : 2021
ISBN : 978-618-5585-00-6
Σελίδες : 784
Κατηγορίες : Νεοελληνική πεζογραφία - Μυθιστόρημα

21.90 € 19.71 €




Μετά την τελευταία τραγωδία κάποια πράγματα παίρνουν άλλη τροπή, ενώ κάποια άλλα φαίνεται να παραμένουν ίδια. Δύο άνθρωποι διαγράφουν ξεχωριστές πορείες, δύο άλλοι παλεύουν να τις ενώσουν, ενώ για μερικούς ακόμη, η μοίρα θα παίξει και πάλι καθοριστικό ρόλο. Το παρελθόν ακολουθεί, είναι εδώ, δεν ξεφεύγει κανείς απ' την αλήθεια. Έρωτες, μυστικά και πάθη, μοιραία βγαίνουν στην επιφάνεια. Δύο Ομάδες έρχονται αντιμέτωπες, έχοντας η καθεμία διαφορετικούς κανόνες, ηθικούς νόμους και κρυμμένα μυστικά. Όμως απαιτούν το ίδιο πράγμα: Την εκδίκηση και φυσικά, τη νίκη. Τα συμφέροντα συγκρούονται, ανατρέπουν τα πάντα και προδιαγράφουν το μέλλον. Τι θα συμβεί όταν αναγκάζεσαι να γίνεις κάτι άλλο από αυτό που έμαθες να είσαι για χρόνια; Πώς θα χειριστείς έναν εχθρό όταν ξέρεις ακριβώς ποιος είναι; Όταν η εκδίκηση γίνεται σκοπός, αναγκάζεσαι ν' αλλάξεις τη φύση σου, γιατί είναι γεγονός: Η Συνθήκη έσπασε... Ο Πόλεμος ξεκίνησε!

Όλοι είναι εμπλεκόμενοι... Κανείς δεν θα βγει ακέραιος απ' αυτή τη σύγκρουση!

✔Το πιο πολύπλευρο μυθιστόρημα, που καθήλωσε εκατοντάδες αναγνώστες και δημιούργησε φανατικό κοινό, έρχεται για να μας τονίσει πως, τίποτα δεν συμβαίνει τυχαία. Με πάνω από 60 παράλληλες ιστορίες, σπάει το ρεκόρ του πιο πολυπληθέστατου μυθιστορήματος σε χαρακτήρες και της μεγαλύτερης σειράς βιβλίων στην Ελλάδα. Γεμάτο πάθη, μυστήριο, ίντριγκες και ανατροπές, η Μια Αναπνοή, υπήρξε πρώτη θέση σε παγκόσμια εφαρμογή, στη κατηγορία της, για 12 μήνες, με πάνω από 130.000 σχόλια συνολικά - ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα.

 


Η Μαίρη Σγουρού, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο της Κρήτης και από πολύ μικρή ηλικία την κέρδισαν η μουσική και οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Με σπουδές στο αρμόνιο, τη φωνητική και τη ζωγραφική, νεαρή ακόμη, ασχολήθηκε με το τραγούδι και έχει στο ενεργητικό της πολλές και επιτυχημένες συνεργασίες με επώνυμα ονόματα του χώρου, ενώ αναγνωρίστηκε γρήγορα από μεγάλη μερίδα του κοινού. Έχει ταξιδέψει αρκετά λόγω της δουλειάς της και έχει αγαπήσει ξεχωριστά τον κάθε τόπο όπου επισκέφθηκε, καθώς της χάρισε, όπως λέει, εμπειρίες και καλούς φίλους. Τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, δεν αποχωρίστηκε σχεδόν ποτέ τη μεγάλη της αγάπη για τη ζωγραφική, όπου κι εκεί κατά καιρούς, έχει προκαλέσει σάλο στα κοινωνικά δίκτυα και στο ευρύ κοινό με τις δημιουργίες της.






e-mail Facebook Twitter